Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogytam 2,5 honap alatt...

Fogytam 2,5 honap alatt 14-5-6 kilot. Szeretném tartanni most. Mit egyek?

Figyelt kérdés

Szoval mennyi az a kaloria amivel tartom ...pl ha csirkemellet vagy halat eszek uborkaval paradicsommal ....ugy 1300 kaloriat gondoltam mert nem lenne baj ha menne is lejebb meg a sulyom..eddig kevesett ettem...nem egeztem de kevesett ettem de egyebkenet is kevesett eszek....

Minden nap edzek kiveve vasarnap...

2014. jan. 14. 05:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen az eddigi valaszokat es meg irjatok :))

Szoval akkor nem 1000% h vissza hizom es igy utolag mar tudom butan csinaltam...akkor valtoztatok mert kell :))) csak sikeruljon tartanom ezt :)))

2014. jan. 14. 09:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Ne az legyen már a fő szempont, hogy úgy nézz ki, mint ezek a piszkafa modellek a tévében/újságban, hanem a saját egészséged! Lehet, hogy az alakod ilyen maradna ezzel az életmóddal, de hamar beteg lennél, legyengülnél. Megéri? Inkább válts életmódot! Ha eleinte visszahízod, akkor visszahízod, kit érdekel, normális étrend és egészséges életmód mellett előbb-utóbb majd a súlyod is egyészségesen fog alakulni.
2014. jan. 14. 17:34
 13/13 A kérdező kommentje:
Neeem nem vagyok piszkafa :)) 174-5 cm vagyok es 78-9 kilo...de izmos...mellem karom nagy..40,5 a karom..amit akartam az a has volt ami lement laposra :)
2014. jan. 14. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!