Ez sok ha fogyni szeretnék?
Figyelt kérdés
A tegnap: salàta (uborka, retek, hagyma, pekingi kàposzta, fèl citrom leve, egy kis kanálnyi majonéz, 1tojás), zöld tea, kávé, 2dl kefir, 2-3szelet rozs kenyér, 10dkg pulyka pàrizsi, puliszka, 1kis tört krumpli, 1kissebb sült csirke szàrny.
Ma: rozs kenyér, pulyka pàrizsi, kefir, kàvé, 1 joghurt, saláta (ubi, spenøt, paprika, tojás, 1kk majonèz, zöld hagyma), 1alma.
2012. ápr. 27. 16:09
1/7 A kérdező kommentje:
Jah, ès ugròkötelezek meg tornàzok minden nap. Csak kb 3kilótól akarok megszabadulni.
2012. ápr. 27. 16:11
2/7 anonim válasza:
nem sok, de szerintem az a majonéz felesleges
3/7 anonim válasza:
nem sok:) mindig egyél valamit,de mértékkel:) és sokat mozogj ezt jól teszed hogy tornázol:) ha fejlődő szervezet vagy akkor mégjobban ügyelj,hogy megfelelő vitamin jusson a szervezetedbe és elég.
4/7 A kérdező kommentje:
Ok a majonèzt hanyagolom;-), am meg alacsony kalòria tartalmu. Nem tudom mennyire fejlõdik mèg a szervezetem mert mår 22vagyok. A tèlen egy kicsit meghíztam, eddig nem kellett az ètkezèsre figyelni, ehettem mindent, semmitôl se híztam, de most úgy làtszik, h jobban oda kell figyelnem:(
2012. ápr. 27. 16:52
5/7 A kérdező kommentje:
Jah ès többször eszek naponta ès keveset.
2012. ápr. 27. 16:53
6/7 inferna válasza:
Ez oké, de igyál sok folyadékot is !
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem valahogy nem megy ez a sok folyadék. Pròbàltam...de csak a böndõm lett nagyobb tôle, semmi màs hasznom nem volt belõle
2012. máj. 16. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!