Otthon le lehet így fogyni?
Figyelt kérdés
Otthon szoktam tornázni minden nap egy órát a Zsírégető torna Tatarek Rezsővel videóra . Meg minden este elmegyek egy órát futni. Lelehet így fogyni egy év alatt úgy h nem járok el kondiba. Meg persze úgy , hogy diétázom? Most 69 kg vagyok. Kb. 8-10 kg szeretnék leadni.
16/L
2012. ápr. 26. 21:57
1/4 anonim válasza:
Ha nem eszel túl sokat (több kalóriát használsz el, mint amennyit beviszel), akkor igen.
Itt ki tudod számolni, hogy mennyi kalóriára van naponta szükséged:
3/4 anonim válasza:
Persze hogy le lehet fogyni otthon. Feltéve ha nem eszel többet néhány zöldségnél egész nap, vagy semmi szénhidrát semmi kalória bevitel nincs. Emellett pedig folyamatosan és napi több órát tornázol minden nap. Sok minden közrejátszik a túlsúlyban, pld a genetika, az életmód vagy a stressz. Az csak mese, ha valaki lefogy akkor már úgy is marad, több híres ember hetek alatt vissza is szedte amit előtte kínkeservesen leadott.
4/4 anonim válasza:
Én azért többet eszek egy kevés zöldségnél egész nap, sőt szénhidrátot is eszek, húst, gyümölcsöt, tejtermékeket. Néha még a csokit is megengedem magamnak. Mellett itthon biciklizek napi egy órát és szintén Tatarek Rezsőre tornázom egy héten 2-3-szor. Eddig 5 kilót fogytam 6 hét alatt. Nem tudok és pénzem sincs konditerembe járni. A biciklizés nem esik nehezemre, sőt ha valamiért kihagyok egy-egy napot hiányzik már. A lényeg, hogy az életed részévé tedd a sportot és miután leadtad a kívánt mennyiséget, ne térj vissza mértéktelen evéshez, hanem folytasd a napi ötször keveset elvet és a sportot, akkor meg is tudod tartani. Nekem még 3 kiló vissza van. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!