Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek lelehet fogyni 2...

Szerintetek lelehet fogyni 2 hónap alatt 15-20 kilót? és ha igen akkor milyen diétával lehet?

Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:
hát én 70 nap alatt - 10 hét alatt - 10 kilót fogytam. ennél gyorsabban ne akarj fogyni
2011. jan. 9. 13:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Le lehet,de sokkal többet hízol vissza,tehát nem érdemes.
2011. jan. 9. 13:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, ha koplalsz, akkor lefogysz, és tartod két napig a súlyodat, aztán visszahízod a dupláját, vagy éppen az infúziók lógnak majd ki a karodból egy kórházban... Szeretnéd ezt?

Az a probléma, hogy nem vagy tisztában egy ténnyel: a felesleget sem 1-2 hónap alatt szedted fel, ne is akard olyan gyorsan leadni...

2011. jan. 9. 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:
gondolj a szeretteidre még mielõtt elkezdenéd
2011. jan. 9. 13:49
 5/7 anonim ***** válasza:

meg lógni fog a bőröd mint egy sharpeinek....

gondolom évek óta kövér vagy, ha eddig ráért lefogyni, akkor most se siesd el, minél kitartóbb és alaposabb vagy, annál nagyobb eséllyel maradsz meg az elért testsúlynál.

2011. jan. 9. 13:58
 6/7 anonim ***** válasza:
2 hónap alatt max 10 kg, de csak akkor, ha van rajtad elég nagy súlyfelesleg. Ha "csak" ez a 15-20 kg van rajtad, akkor 2 hónap alatt úgy reálisan 6-8 kg-t fogyhatsz.
2011. jan. 9. 22:02
 7/7 Noncsy ;) válasza:
Nekem másfél hónap alatt sikerült 13 kilót leadnom azzal a diétával, amit az orvos javasol. Egy nap csak 1200 kcal-t lehet enni és naponta ötször, de minimum négyszer egyél este hat után pedig semmit.
2012. aug. 29. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!