Így lelehet gyorsan fogyni?
Vacsi is kell.
Legjobb a túró. Megehetsz 250 g túrót is, persze zsírszegényet.
egyél délig gyümölcsöt, egy ebédet délben, háromkor is egyél valamit de ne olyan sokat mint ebédre, és vacsira salátát amennyit csak akarsz..
első voltam.
ÚÚúúristen legalább ne mond már folyamatosan a 6 után nem evéses baromságodat.. te :DD
Lefekvés előtt nem kéne enni 2 órával, de ez sem fogyókúra miatt, hanem hogy jól aludj!
Ha akarsz ehetsz akár éjjel 1-kor is, de CSAK FEHÉRJÉT!
Akkor meséld el nekem, hogy milyen a sikeres fogyókúra.
Eléggé kíváncsi vagyok rá úgy, hogy leadtam több, mint 60 kg-t és mindent dietetikustól és személyi edzőtől tanultam. Hallgatlak okoskám. :)
Amúgy egyik alap dolog, hogy nem szabad éheztetni a szervezetet. Nos nézzük, te eszel este 6-kor. Utána legközelebb már csak reggel kb 7-8-kor eszel, az több, mint 12 óra. Mi ez, ha nem koplalás?
De hát én úgysem értek a fogyókúrához, tényleg :DD Osztogasd csak a buta tanácsaidat, azok is ugyanolyan buták akik megfogadják :) Reménytelenek vagytok.
Ától függ , hogy milyen hosszú távot teszel meg , és milyen sebesével . És a nap tömbi részén mennyit eszel .
Amugy szerintem igen , lefogsz fogyni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!