Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék leadni kis súlyt,...

Szeretnék leadni kis súlyt, de nem tudom hogyan?!

Figyelt kérdés
Van egy kis pocakom ezt szeretném leadni.13éves vagyok 173-4 cm fiú és 63-4 kg.Hogyan lehetséges ez? Féle hagytam abba a focit azota kicis megnőtt hasam :D bár előtte is volt de nem ekkora ..most se tul nagy sot meg elfogadhato csak en koooockat akarok :D ugye ha jol tudom a zsirréteg takarja el..ettől hogyan tudok megszabadulni?valami diéta +edzés?egyebkent heti 2 tesi van de egy napon..nekem nem annyira megerőltető de az osztalytarsaim sokszor meg vannak halva de túloznak is ;)
2013. szept. 16. 16:46
 1/7 A kérdező kommentje:
Jah es meg annyi mivel 6 evet fociztam igy a fizikumom eleg jo csak hat van egy kis felesleg is :D
2013. szept. 16. 16:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Kevesebb cukor és kenyér, tejevés kéne.
2013. szept. 16. 16:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszi de tejeves?!bocsi de nemrtem :Ses ez amugy kb mennyi idö mire lemegy ez a max. 3-4 kg?
2013. szept. 16. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Heti 0,5 - 1 kg fogyás az általános, több nem, kevesebb (lassabb) lehet.

Tejevés, igen. Ma Magyarországon az emberek esznek tehén tejet és annak származékait. Tudom hogy furcsának tűnik, igazából rosszabb szokás mint a dohányzás és az alkoholizmus együtt, ráadásul már gyerekkorban is szó szerint erőltetik az ilyen anyagok fogyasztását, adalékanyagként felhasználják rengeteg élelmiszerhez (feldolgozott hústermékekhez például), de igen, a tej evést vagy tejtermék fogyasztást nagyon messze el kellene kerülni, ha nyerni akarunk az elhízással összefüggésbe kerülő betegségekkel szemben.

2013. szept. 16. 17:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Az elobb azt.mondtad h tejeves kene most.meg az h el kell kerulni?!
2013. szept. 16. 17:15
 6/7 anonim ***** válasza:

"Kevesebb cukor és kenyér, tejevés kéne."

Kevesebb cukorevés, kevesebb kenyérevés és kevesebb tejevés kéne.

Én elfogadom, hogy rosszul használom a magyar nyelvet.. elnézést. Akkor a 2. válasz viszont értelmezhető?

Az ember hús és zöldségevő (tehát ezeket esszük), ezekre alapozzuk az étrendünket. Félreérthetetlen így, igaz?

2013. szept. 16. 17:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen.igy mar.ertem.csak a tejeves elott a vesszo bezavart :D
2013. szept. 16. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!