Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Heti 3x-4x fogok futni és...

Heti 3x-4x fogok futni és kevesebbet fogok enni. Lehet így fogyni? 18/L 162 cm 67 kg

Figyelt kérdés
2014. jan. 12. 14:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem csak az a lényeg, hogy mennyit, hanem az is hogy miket eszel.
2014. jan. 12. 14:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, kicsit erősebb, izmosabb lehetsz tőle, a futás önmagában nem nagyon fogyaszt, legalábbis én nem lettem tőle vékonyabb, sőt.
2014. jan. 12. 14:49
 3/12 anonim ***** válasza:

Hát amíg nem változtattam azon, hogy MIT eszek, szart se ért a futás. Én még izmosabb se lettem tőle..:D

Egy pici talán lement, de nem lehet megtartani.

2014. jan. 12. 14:51
 4/12 anonim válasza:
Nem muszáj kevesebbet enni,az a lényeg,hogy mit eszel!;)
2014. jan. 12. 15:57
 5/12 A kérdező kommentje:
és mit egyek? :)
2014. jan. 12. 16:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Zöldség, gyümölcs, sovány hús (csirkemell, pulykamell), hal, mindenből zsírszegényet vegyél és ne főzz zsírosan, cukrot ne egyél. Kb. 1000 kalória naponta már erősen fogyókúrás kategória. Ez egy kalória táblázat: [link]
2014. jan. 12. 16:18
 7/12 anonim ***** válasza:
súlyzós edzés nélkül csak elfogysz, de nem lesz jó alakod
2014. jan. 13. 14:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen lehet! Én heti 5-6 alkalommal nem futottam, hanem erőltetett tempóban sétáltam, átlagosan 4-5 Km-t és elhagytam a vacsorát. Így fogytam 10 kilót kb 4 hónap alatt. De most nem így tenném... nem hagynám el a vacsorát mert csak állandó gyomorégés volt az eredménye... inkább oda kell figyelni az egész napi evésre. Reggel nyugodtam amit csak akarsz, az ebédet oszd ketté... 2 óra körül egyél és 6 óra körül egy keveset, hogy ne legyen üres a gyomor.
2014. jan. 14. 08:16
 9/12 anonim ***** válasza:

Téves!

Nem a zsír hízlal, hanem a szénhidrát. A zsírt felesleges csökkenteni (nyilván nagykanállal sem kell enni) Növényieket állati zsírokra kell cserélni. A szénhidrát felelős a raktározásért, a zsiradék szabályozott energiafelhasználásra való, erre vagyunk berendezkedve, csak mindenki születésétől fogva szénhidrátterhelt, és szénhidrátkazán lett, ami egy ideiglenes funkciónk lenne a nyár vége felé, és csak rövid időre.

Lehet szénhidráton létezni, amíg nem jönnek a mellékhatásai vagy pár év vagy pár évtized múlva, de ez nem cél. Ki kell iktatni az összes tejterméket, mert megfogja a fogyást, és számos hormonháztartásbeli zavart idézhet elő. Ugyanígy az összes gabonatermék is megy a levesbe a glutének és lektinek miatt. Hüvelyes növények szintén anyagcserezavar előidézése miatt kuka. Az alacsony CH és idegen anyagok kivonása mellett nem kell tartani koleszterin, húgysav, és egyéb anyagcsereeredmények miatt parázni.

S akkor most indulhat a hurrogás :D

Gyuri voltam, 7 hónapja állatorvosi ló, majdnem az összes metabolikos probléma leigázója 31 évesen.

2014. jan. 14. 09:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Húst kihagytam. Lehet sovány húsokat enni, de ne az legyen a szempont, hanem a kövérebb, mint disznó, de fontosabb a legelők. Magasabb tápértékeik miatt.

Gyümölcsöt nem toljuk úgy, mint a zöldséget. Egészségesek, de a legtöbbjük iszonyú cukorforrás, ami buktathatja megint csak a fogyási folyamatot. Annyi vitamint úgy sem kapsz tőle, mint amennyivel jobban hízlal. Bogyósakat lehet. Meg ami nem édes úgy általában.

2014. jan. 14. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!