Heti 3x-4x fogok futni és kevesebbet fogok enni. Lehet így fogyni? 18/L 162 cm 67 kg
Hát amíg nem változtattam azon, hogy MIT eszek, szart se ért a futás. Én még izmosabb se lettem tőle..:D
Egy pici talán lement, de nem lehet megtartani.
Téves!
Nem a zsír hízlal, hanem a szénhidrát. A zsírt felesleges csökkenteni (nyilván nagykanállal sem kell enni) Növényieket állati zsírokra kell cserélni. A szénhidrát felelős a raktározásért, a zsiradék szabályozott energiafelhasználásra való, erre vagyunk berendezkedve, csak mindenki születésétől fogva szénhidrátterhelt, és szénhidrátkazán lett, ami egy ideiglenes funkciónk lenne a nyár vége felé, és csak rövid időre.
Lehet szénhidráton létezni, amíg nem jönnek a mellékhatásai vagy pár év vagy pár évtized múlva, de ez nem cél. Ki kell iktatni az összes tejterméket, mert megfogja a fogyást, és számos hormonháztartásbeli zavart idézhet elő. Ugyanígy az összes gabonatermék is megy a levesbe a glutének és lektinek miatt. Hüvelyes növények szintén anyagcserezavar előidézése miatt kuka. Az alacsony CH és idegen anyagok kivonása mellett nem kell tartani koleszterin, húgysav, és egyéb anyagcsereeredmények miatt parázni.
S akkor most indulhat a hurrogás :D
Gyuri voltam, 7 hónapja állatorvosi ló, majdnem az összes metabolikos probléma leigázója 31 évesen.
Húst kihagytam. Lehet sovány húsokat enni, de ne az legyen a szempont, hanem a kövérebb, mint disznó, de fontosabb a legelők. Magasabb tápértékeik miatt.
Gyümölcsöt nem toljuk úgy, mint a zöldséget. Egészségesek, de a legtöbbjük iszonyú cukorforrás, ami buktathatja megint csak a fogyási folyamatot. Annyi vitamint úgy sem kapsz tőle, mint amennyivel jobban hízlal. Bogyósakat lehet. Meg ami nem édes úgy általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!