Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ugyanazt csak kevesebbet....

Ugyanazt csak kevesebbet. Lehet így is fogyni?

Figyelt kérdés
Több mozgás mellett ugyanazt enném mint eddig csak kevesebbet mondjuk a felét.
2013. júl. 13. 18:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Persze! Én is így csináltam :)
2013. júl. 13. 18:48
 2/12 A kérdező kommentje:
Meselnel? Jó lenne pár tanács. :-) Meg h mennyit sikerült mennyi idő alatt. Bár tudom h így nem halad gyorsan de azért kíváncsi vagyok. :-)
2013. júl. 13. 19:07
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem biztos.Ha szar kaját fogyasztottál akkor nem fogsz fogyni.

Leírnád mit szoktál enni?

Ezekből kéne összerakni étrendet:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás,

ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

és mindenképp Aerob mozgás kell Kardióval nem nagyon fogsz fogyni.

Az intervallum edzések a legjobbak fogyás szempontjából. pl.:HIIT

2013. júl. 13. 19:15
 4/12 A kérdező kommentje:
Azért mert nem tudok külön venni dolgokat. Azt tudom enni ami itthon van. Húsból főleg sértést néha csirkét ill vad húst. Ilyen gyors kajakat nem szoktam enni.
2013. júl. 13. 19:50
 5/12 anonim ***** válasza:

A magyar (átlag, legtöbb) ember sz.arul eszik. Ezért elhízott, szívbeteg és rákos lesz.

A kevesebb sz.ar még mindig vitamin és tápanyaghiányt jelent, ergó semmi sem változik. Kevésbé zsírdisznó test? Talán, de ettől még gyenge beteges és löttyed test.

Ezért ajánlott a valódi életmódváltás, valódi táplálkozás ahelyett hogy csak kevesebbet esztek a megszokott.. 'ételekből'.

2013. júl. 13. 22:43
 6/12 A kérdező kommentje:
Ha lenne rá pénz megtennem, hidd el. :-/
2013. júl. 13. 22:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Lehet
2013. júl. 13. 22:57
 8/12 anonim ***** válasza:

Tudom hogy mindenki nagyon szegény, és így is csak havi 20 napra van kaja.

Én meg állítom össze itt az étrendterveket 400 forintos belsőségekkel, 800 forintos darálthúsokkal meg 200-300 forintos zöldségekkel. Dehát árban ezek alá sajnos csak értéktelen lisztekkel lehet menni, ez bizony így van.

2013. júl. 13. 23:02
 9/12 A kérdező kommentje:
Mi kb kenyeret meg tejet veszünk mert a húst meg a zöldséget magunk termeljuk.
2013. júl. 14. 09:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vagyok.

166 cm és 66 kg voltam. Két hónap alatt 7 kg ment le. Ebben a két hónapban otthon sportoltam, de miután elértem a célom, sajnos leálltam az edzéssel, így még 2 kg-t fogytam. Én úgy csináltam, hogy átrendeztem a napomat. Az édességet amit egész nap megettem, egyrészt lecsökkentettem, másrészt délelőtt fogyasztottam. Az ebédem nem változott, azt ettem amit a suliban kaptam vagy amit anya főzött. Csak annyin változtattam, hogy nem ettem tele magam. Vacsorára én volt hogy csak egy szelet abonettet ettem, de volt hogy egy tojást sonkával, vagy néha egy joghurtot. Tízóraira egy zöld almát ettem mindig, uzsonnára valami gyümölcsöt vagy zöldséget. Igazából én a kalóriát figyeltem. Ha egy jégrém 60 kcal volt, akkor simán megettem vacsorára (ez a Big Milk vaníliás jégkrém). De ha nem voltam éhes pl uzsonnakor, akkor azt kihagytam vagy eltoltam. Ha úgy éreztem, hogy nagyon tele vagyok, akkor fogtam egy ugrókötelet és ugráltam százat.

Nekem simán ment, szorítok érted :)

2013. júl. 14. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!