Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudom, hogy, de fogyok....

Nem tudom, hogy, de fogyok. Mással is volt ilyen ebben a korban? (Lent)

Figyelt kérdés
14/L vagyok, sosem voltam túl vékony... Mostanában viszont menza kaja miatt is jóval kevesebbet ettem, de lehet, hogy nem is csak emiatt, nyúltam. 168 cm lehetek, és kb. 69 kiló (hát kövérnek is tartom magam :D)...meg elég erős csontú (dáli hajlam, olasz vagyok :S:/). És nem is érzem magam jól a bőrömben, emiatt is lehet, hogy jobban érzem magam, mikor éhes vagyok :D Szóval ez a "nyúlás" csak úgy jöhet ebben a korban, vagy attól lehet, hogy összeszűkült a gyomrom?
2009. nov. 29. 15:06
 1/1 anonim ***** válasza:
valószínűleg mind a kettő. de attól függ mennyit fogytál. voltak és vannak nekem is ingadozásaim, de pl vizsgaidőszakban, simán lement rólam 1 hét alatt 2-3 kiló, uh a stressz is befolyásolja
2009. nov. 29. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!