Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy egy nap alatt...

Van olyan, hogy egy nap alatt 2-3kg-ot fogyok/hízok. :S Miért ingadozik folyton? Mással is van ez?

Figyelt kérdés
Például reggel még csak 51kg vagyok, és estére már 53kg. De fordítva is volt már. Ez baj?:S
2009. máj. 16. 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Hát ez nagy baj. MOndhatni abnormális. Orvos!
2009. máj. 16. 19:49
 2/8 anonim ***** válasza:
49%

Oh de minden apróságért menjünk már az orvoshoz.Komolyan egyeseknek nincs jobb dolguk mint nap mint nap orovshoz menni.

Amúgy a kérdésre válaszolva,nem nem baj,nekem is így van.Reggel éhgyomorra mérem magam,aztán este lefekvés előtt és nekem is 1-2 kg többletet mutat.Azért eszel is,iszol is,termelődik a kaki úgyhogy nem kell parázni...:)

2009. máj. 16. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Nincs ebbe semmi ez annyira természetes, hogy teljesen. Reggel üres a gyomrod ráállsz sokkal könnyebb vagy, mint estére mikor már reggeli, ebéd, vacsi stb is megvolt akkor függ attól, hogy ruhába vagy meztelenül meg pl, ha menstruálsz akkor fel vagy le is ugorhat 1-2 kg-okat a súlyod.
2009. máj. 16. 19:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!:)
2009. máj. 16. 19:59
 5/8 anonim ***** válasza:
67%

Dehogy kell ezért orvoshoz menni!

Nekem is van így, persze. 2-3 kg eltérés simán van, de van amikor több is.

Sőt, én még este is megmérem magam és reggel is. És akkor is, ha éjjel nem megyek wcre akkor is 40 dkgval kevesebb vagyok mindig :D

Nincs semmi baj, függ attól mennyit eszel, mennyit iszol és voltál-e wc-n stb.

Én sem hittem el, hogy attól ha megeszek pár szendvicset pl vagy hasonlót attól is nehezebb leszek annyival. Főleg ha iszol is hozzá.

Érdekes...

Nem kell aggódni, ez természetes. Másnál is így van csak nem méregeti magát annyit, mint mi :)

2009. máj. 16. 20:04
 6/8 A kérdező kommentje:
:)
2009. máj. 16. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
De vicces, pont ma gondolkoztam, hogy felteszem ezt a kérdést, mert nálam is így van:D Reggel 3 kg-val könnyebb vagyok, mint este:)És a hasam is feltűnően nagyobb este, mint reggel!Reggelre lemegy valahogy, ha nem eszek sokat, akkor nem is nő meg nagyon, vicces:)Mondjuk én ilyen hasra, combra hízós típus vagyok sajnos...
2009. máj. 16. 21:57
 8/8 Izééékeh11 ***** válasza:

nekem is ilyen :D én l multkor mértem meg magam,előző nap még 46 kg voltam,következő nap meg 48 :/ szóval van ilyen :DD

13L

2011. jún. 11. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!