Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van egy vendégem, akinek...

Van egy vendégem, akinek folyton fellevegősödik a körme a körömháznál. Mi lehet az oka? Vagy ne reszeljem le neki a zselét teljesen hanem hadjak kicsit rajta? Minden vendégemnek jó, csak az övé nem. Esetleg beteg a körme?

Figyelt kérdés
Pedig nagyon vigyázok és mindig mindent fertőtlenítek! Szerintetek? Már kezdem kellemetlenül érezni magam vele szemben.
2011. júl. 29. 12:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez nem a te hibád!A vendégednek leeshetne, hogy neki nem való a zselés műköröm! Én ugyanígy voltam, de nekem tovább romlott a helyzet azzal, hogy allergiás lettem még pluszba az egyik hatóanyagra. Majdnem lerohadtak a körmeim!

Ne javasold neki, a zseléset, és semmilyen más műkörmöt sem! Mondd neki, adjon egy fél év szünetet magának, hogy meglássa, akkor is levegős lesz-e a köröm alatt. Ha nem, akkor kézenfekvő a megoldás!

2011. júl. 29. 13:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Szóval érzékeny rá. Elég ritka, de előfordul.Beszéld le róla, hogy pótlást használjon! A te jóhíredet se fogja rontani, legalább látják, hogy nem a pénz számít, hanem a vendéged!
2011. júl. 29. 13:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Eddig akihez járt,nem fordult elő ilyen,vagy legalábbis nem tudok róla.Nem a legdrágább anyagokkal dolgozom,de most veszek drágábbat,és azzal csinálom meg neki.Már amúgy én is arra gondoltam,hogy beteg a körme.
2011. júl. 29. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!