Milyen beteg állat csináltat magának hegtetoválást, bőr alá beültetett golyókat, stb?
Ilyenekre gondolok:
http://www.youtube.com/watch?v=3iuWhKx35WM
Ezt miért nem tiltják be Magyarországon? Aki ilyen módon csonkítja a testét, vagy azokat, akik így megcsonkítják az embereket ki kellene végezni, vagy legalábbis életfogytiglanra ítélni.
Valakinek egy életre nyomorultságos lesz az élete, mert megég egy lakástűzben, vagy szilánkosra törik a karja... ezek a beteg emberek meg önként és dalolva csonkítják meg magukat. Ezek hogy lettek ilyenek? Valami trauma érte őket gyerekkorukban? Nem volt családjuk? Vagy a szüleik testvérek voltak?
Amikor meglátok az utcán, vagy a buszon egy embert, akinek 3 centi átmérőjű lyuk van a fülében, akkor felfordul a gyomrom és hányingert kapok. Hogy engedhetik, hogy ilyen emberek járkáljanak az utcán? Mekkora sokk lehet az egy kisgyereknek, vagy akár idősebbnek is, aki meglát egy embert, akinek egy lyuk tátong a fülén, vagy le van kaparva a fél arcáról a bőr, vagy golyók vannak beültetve a karján a bőre alatt.
szerintem teljesen jogos a kérdező felháborodása.csak az a nagy gond,hogy ezeknek az embereknek joga van ehhez,mert ugye szabad országban élünk..de nekem is jogom lenne olyan országban élni,ahol nem kell ilyeneket végignéznem embereken:S..csak erre annyit mondanak,hogy ne nézz oda.valahol jogos,de nem tudom kiszúrni a szemem..na mindegy,sajnos ettől nem lesz jobb.
amúgy ezek az embereket általában a divatot követik,fel akarnak vágni a barátaik előtt hogy ők mi mindent kibirnak,meg hogy ez milyen menő...feltűnési viszketegség..de tényleg van olyan,aki azért csináltatja,mert ez neki tetszik.ízlések és pofonok
De nem csinálhat mindenki azt amit akar.
Mindenki szabadsága addig tart, amíg a másik szabadságát nem korlátozza.
Viszont nekem jogom van egy olyan világban élni, ahol a nélkül mehetek ki az utcára, hogy felfordulna a gyomrom. Viszont ezzel a jogommal sokszor nem tudok élni, amikor az ilyen öncsonkító emberek korlátoznak benne.
hülyevagy?
mért zavar téged,hogy más mit csinál magával?
neked beszólnak azért mert mondjuk kékre fested a hajad?vagy mert a kakiszexre izgulsz-_-"
ők meg a scarifictiont bírják.nekem is tetszenek a bodymodok.éssss?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!