Miért van az hogy ha beteg vagyok sokkal szebb vagyok?
Figyelt kérdés
sokkal kisimultabb az arcom,a szemeim szépen csillognak...
ez miért van?nem lehetne elérni egészségesen is?
2011. febr. 18. 22:59
1/10 anonim válasza:
áááh, ekkora butaságot még nem hallottam ,de ez szubjektív:D XD
2/10 anonim válasza:
én néha másnaposan szoktam úgy látni, hogy szebb vagyok. sima az arcom, ragyognak a szemeim, szép tónusú a bőröm...:) de az is lehet, hogy még nem látok teljesen jól a másnap miatt:)
3/10 anonim válasza:
Ejhaa...ez fura.Én pont most voltam beteg,ilyenkor úgy utálom beeesik az arcom,karikás a szemem,életelen és fénytelen a bőrőm,a hajam sehogy sem áll.De ez szerintem általában az embereknél igy van,fogalmam sincs miért van ez nálad másként. :S
4/10 anonim válasza:
Lehet, h azért, mert a betegség miatt többet alszol, és kipihentebb vagy.
5/10 anonim válasza:
Lehet, hogy akkor nem sminkeled agyon magad... ezt nem bántásból mondtam, ez tényleg egy ötlet. :)
6/10 anonim válasza:
Biztos a láztól csillognak a szemeid. :D
7/10 A kérdező kommentje:
a láztól csillognak.. :D de olyan szépek olyankor :D:D
az igaz hogy sokat alszom..
sm
2011. febr. 19. 12:14
8/10 anonim válasza:
Én most beteg vagyok és sokkal szebb lett az arcom.Nincsenek nagyon karikák a szeme alatt (azért még van egy kicsit de nem annyira mint simán szokott :) )Az arcbőröm is sokkal szebb lett (valószinűleg mert nem sminkelem tényleg agyon magam :) )
9/10 anonim válasza:
szerintem is a több pihenéstől
10/10 anonim válasza:
Másnaposan én is szebb vagyok(beteg nem szoktam lenni). A bőröm gyönyörű a szemeim is csillognak és szép piros az ajkam a hajam is szexisen kócos(aznap ki se fésülöm). :D
Sőt, hétvégenként vékonyabb a derekam is, kevesebb leszek 2 kilóval, nem vagyok felpuffadva. Ez szerintem a nyugodt alvásnak köszönhető.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!