Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez inkabb szinten tartas vagy...

Ez inkabb szinten tartas vagy igy fogyok is?

Figyelt kérdés

Ma reggelire megettem egy kis muzlit soya joghurttal es banannal, majd egy kis tk zsomlet vajjal csirkemellsonkaval es egy szelet sajttal majd kesobb ettem megint egy fel kis zsomlet csak sajttal a nap folyaman pedig 2 almat .

Tudom hogy kevesnek hangzik de nem volt sok hogy 3 oraban megettem masfel kis szendvicset es muzlit?

Tudom, hogy sokszor kenekeveset enni, de a koleszomban vasarnaponkent 9 kor van reggeli(kenyer, sajt, muzli,gabonapehely) utana 11 kor a reggeli melle kitesznek nagyobb reggelit (tojas, sonka, bab...) es utana 5 oraig semmit nem kapunk. Szoval ezert gondoltam, hogy reggelire kicsit tobbet ehetek de mar nem vagyok biztos benne.:(

2011. nov. 13. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem túl sok benne a kenyérféle/műzli...ha azt tudnád más tálpláló étellel helyettesíteni nem lenne rossz.

Azt hallottuk évekig, hogy reggelire egyél úgy mint egy király.... most ez is megdőlni látszik, mivel rájöttek arra, hogy az emberi szervezet különböző napszakokban az inzulintermeléssel másképp reagál az ételekre.

Reggelente általában rosszabbul, majd 10-11 óra felé áll be az optimális.. - cak egy újdonság.

Kérdésedre válaszolva, -mivel én sokat mozgok-, én fogynék egy ilyen étrendtől.

2011. nov. 13. 19:47
 2/7 A kérdező kommentje:

akkor pont jo idoben etkeztem:D sajnos nem tudok mit tenni a kenyerfelekkel:/ max csak joghurtot eszem es gyumolcsot de az meg alt nem eleg ebedig vagy ugy jobb ha:

reggeli: banan/alma, joghurt (esetleg muzli)

ebed: leves+ egy kis barna zsomle (sajnos ketlem h ne feherlisztbol lenne)+ 1 nagy szolo furt/alma

vacsi: az valtozo, de minidg eszem salatat

tesztat minden mennyisegbenkerulom, es probalom a krumplit ismeg a zsiros eteleket.

2011. nov. 13. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy egy éves többet eszik, de ne érdekeljen.
2011. nov. 13. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a koleszos étkezést, de főttételre szükséged lenne. Hüvelyesek, cékla, (zöldségek), köles, sovány húsok...stb. Az egyoldalú, ráadásul nem elég tápanyagot tartalmazó ételek hosszú távú fogyasztása az roppant egészségtelen ezt nem árt szem előtt tartani. Ha erre oda tudsz figyelni és meg tudod oldani, akkor szépen fognak lemenni a kilók -ha vannak.
2011. nov. 14. 07:39
 5/7 A kérdező kommentje:
neha van csak csirkehus alt. voros husokat adnak, vagy pedig halat amit sajnos nem szeretek, viszont sok szojabol eloallitott "hus fele"t adnak. Sokszor eszem babot es repat meg neha van koles. Igyekszem minden egeszsegesnek nevezhetot osszeszedni. ("foetkezes" nekunk delutan 5 orakor van)
2011. nov. 14. 14:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor jó úton haladsz:) Sajnos, aki koleszos nem igazán tudja megváltogatni mit egyen, de azért örülök, hogy te megpróbálod!
2011. nov. 14. 14:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi szepen igyekszem:) Mielott koleszos lettem, nagyon megvalogattam amit ettem, es konditerembe jartam, viszont az elso hetekben a koleszban elpunnyadtam es ram eleg gyorsan rakodik a zsir sajnos, szoval most megint mozgok es probalok visszaallni egeszseges etkezesre:) Koszonom szepen a valaszodat:)
2011. nov. 14. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!