Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem fogyok tovabb?

Nem fogyok tovabb?

Figyelt kérdés
masodik honapja fogyokurazom, tobbnyire 1000kcalnal tobbet nem is eszek, nem azert mer nem szeretnék, hanem eppen olyan kajara van gusztusom amiben ennyi a kcal..de szenhidratot vegkepp nem kajalok, csak fehérjét és rostokat. elso honapban peregtek le rolam a kilok, 10kg lement, tudom viz volt, de legalabb a merleg azt mutatta, hogy fogytam, viszont masodik honapban csak 3kgt fogytam :( mi leheta baj? ugrokotelezem illetve ducitornazok.
2011. nov. 13. 00:25
 1/7 anonim ***** válasza:
3 kg pont az ideális. az első hónap azért volt olyan sok, mert távozott a víz, felesleges tartalékok kiürültek. a 2. hónapban megkezdődött a zsír leadása, ami sokkal hosszabb, lassabb folyamat, de ez pont jó tempó.
2011. nov. 13. 00:29
 2/7 anonim válasza:
Teljesen igaza van az elsőnek. Ne hagyd abba! (és grat. az eddigi kilókhoz :)
2011. nov. 13. 09:45
 3/7 anonim ***** válasza:

rostok is szénhidrátok, csak emészthetetlenek.

ha nem eszik normálisan az ember, belassul az anyagcseréje, akkor gyakorlatilag nem lehet fogyni. védekező mechanizmus!

azért lassan biztos veszítesz a tömegedből, ha vizsgálnánk a testkompozíciódat, én arra tippelnék hogy egyre kisebb az izom arányod, és stagnál vagy nő a testzsírod.

2011. nov. 13. 10:28
 4/7 A kérdező kommentje:
de izombol miert veszítenék, hisz joforman csak feherjét eszek, mindennap csibemelleket meg hasonlokat amibe sok feherje van, lassan már undorom lesz a hústol is.es gyumolcsoktol zldsegektol pedig napi 3x jarok nagy WC-zni, az nem azt jelenti, hogy jo az anyagcserém?
2011. nov. 13. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:

wc - nem, ez azt jelenti, hogy rendesen áthalad rajtad az étel, nincs betegséged és hasonlók, tehát ez csak a normális állapot.

izom - fehérje. vegyünk extrém példát. egyél csak 200kcal-nyi csirkemellet. ekkor is fehérjét eszel, de akkor is az anyagcseréd alatt táplálkozol, és valahonnan fedezni kell a szívverésedhez az energiát.. ez zsírból menne, de ha stressz van (túl kevés kaja) akkor máshonnan kell, mi van még saját szöveted ami energiát szolgáltathat? az izom.

te nem 200kcal-t eszel, hanem 1000kcal-t. de ha ez még mindég az életminimumod alatt van, akkor a szervezetednek át kell állnia energiatakarékosságra, hiába van elég fehérje beviteled. takarékos módban pedig nem nagyon fog zsírt bontani. de ezt elvileg látod magadon, a te fogyásod lassult le/állt meg.

megpróbálhatnád pár napig feltornázni az energiabeviteled egy kis zabbal, gyümölccsel mondjuk 1500kcal-ig, és utána vedd újra vissza. magyarul újra hagyd el a zabot, vagy csökkentsd a mennyiségét. amúgy gondolom jól is fog esni más kaja, ha mostanában csak húson és zöldön élsz.

2011. nov. 13. 10:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Aczél akkor az, hogy 4 naponta járok nagywc-re az mit jelent? amióta az eszemet tudom, ez így van, doki szerint nincs bajom, csak nem eszem elég rostdúsan. mióta életmódot váltottam, szerintem elég jól étkezem, más napi 3x jár én meg jó ha 1 héten 2x... és nagyon lassan fogyok. ez nincs összefüggésben?
2011. nov. 13. 11:27
 7/7 A kérdező kommentje:
en mar nem ettem ket honapja tesztaféléket, es ezen a heten egyszer ettem 2 szelet kenyeret, mert nem volt kedvem fozni, de en annyira rosszul voltam tole, fajt a gyomrom, felpuffadtam, hanyingerem volt..az lehet attol, hogy a szervezet elszokik a szenhidratoktol? mert én inkabb nem eszem tésztaféléket csak ne legyek rosszul
2011. nov. 13. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!