Tovább fogyok. Hogyan tovább?
ugyanez nálam is
én is megszoktam és ha már többet eszek félek hogy hízok de mostmár próbálom megoldani én pl úgy szoktam h reggelihez a szendvicshez 2-3 szelet sajt(light mozzarella) és több szelet sonkát teszek bele, vagy 1 főtt tojást még végok bele, és persze hozá zöldségek, vagy ha müzli akkor 1 nagykanálla több natur zabpehely, és még utána bele dió, mandula, szezámmag
tízórai, uzsi gyümölcs de van hogy eszek mostmár hozzá egy pohár joghurtot, vagy szelet abonett avgy korpivit keksz avgy egy bögre rizstej, szójatej
ebéd ugyanúgy csak több rizsből már 4 nagykanál, zöldségből is többet eszek, húsból is, persze ugyanúgy elkészítve szóval grillezve, párolva, főttnek
főzelékből már 2 nagy merítőkanál
vacsora 3-4 kanállal több túró, avgy ha kevés itthon a túró akkor még egy pohár joghurtot vagy kefírt is keverek még hozzá és 1-2 alma
így kezd többnek tűnni, de ugyanúgy egészséges
próbáld ki, hátha neked is segít:)
Azért van ez, mert megszoktad! Monoton lett, mindig ugyanazt csináltad és ezért sztem.
Egyébként miket ettél hogy fogytál és mit mozogtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!