Mit tegyek ha nem fogyok tovább? Folytassam keményebben?
Egy éve kezdtem el fogyózni,azóta több,mint 20 kilót lement...most 57 kg,175 cm vagyok.Egy darabig egészen el voltam ezzel,mert megelégedve még mindig nem voltam,de aztán van egy osztálytársam aki most lefogyott 53 kg-ra,és 8 centivel alacsonyabb csak,mint én...Persze a szüleim azt mondják,hogy ne fogyjak már,mert nehéz a csontozatom és már nincs hova azért nem fogyok.De engem nem érdekel,mert nem hiszek nekik.Szóval napi összesen háromszor eszem:reggelire vitalis műzlit,ebédre eszek főtt ételt,de az adagok felét és vacsorára két kis szelet pirítóst egy kefírrel meg sajttal vagy valami hasonlóval.Ezek mellé mindennap lebiciglizek 13 kmt szobabiciklin.És egyszerűen 57,5-57 kg alá nem megyek le.Mit tegyek ezek után?
14/L
a mözliben sok cukor van! reggelire gyümölcsöt egyél, mondjuk banánt, az nem hízlal akárki akármit mond, a gyümölcsben nincsen cukor, vagyis nem olyan cukor amit mindenki általánosságban ismer, használ, és ami hizlal szóval a gyümölcs minden mennyiségben mehet.
igyál mondjuk minden nap búzafűlé teát, vagy csak egyszerű tisztító teát, és ezeket a legjobb ha úgy veszed meg, hogy egy csomag teafű, melyet leforrázol és leszűrsz, de a filteres is jó, de semmiképp ne ízesítsd!
én is 175 vagyok, most 60 kg, 52 akarok lenni. szerintem elég jó a módszered, én is hasonlóan csinálom.
esetleg ne csak szobabiciklizz, mondjuk egyik nap fuss a szabadban a másik nap szobabiciklizz, és ezt felváltva, illetve mondjuk naponta csinálj haspréseket, és fekvőtámaszokat! hidd el, menni fog!
Diétázz normálisan! A nemevéssel nem lehet eredményesen fogyni! Amúgy is 175 centivel hova akarsz még fogyni? Meg 14 évesen? Ahelyett hogy hülyeséget csinálsz inkább olvasnál utána mit hogyan kell.
Azért leírom mit fogsz elérni ezzel az étkezéssel:
Izmot veszítesz, zsíros maradsz, egy teleszart zoknihoz fogsz hasonlítani. Aztán amikor nem bírja tovább a szervezeted az éhezést, akkor szépen elkezdesz zabálni és egy hónap alatt kb 20kg plusz lesz rajtad! De ekkor már mindegy lesz, hiszen olyan szinten tönkre tetted a fejlődő szervezeted, hogy örülsz ha évente 2 alkalommal lesz menstruációd!
értem...köszönöm a kommentet.Második kommentelő:az a baj,hogy akárhogy is nézem valamiért nekem a barátaim mellett mindig az az érzésem,hogy kövérebb vagyok.Nem kövér csak kövérebb,mint ők,és ez zavar igazán:/
Harmadik kommentelő:ezt is köszönöm szépen,akkor szerinted inkább próbáljak meg arra gyúrni,hogy kicsivel izmosabb legyek?Mármint mondjuk kezdjek el felüléseket csinálni(azzal már próbálkoztam két héten keresztül mindennap 90-et és egyszerűen semmi eredménye nem lett)?A visszahízástól nekem túlságosan nem kell féljek,mert félek annyit enni,hogy visszahízzak...például már egy éve szinte semmi csokit nem ettem.Egyébként tényleg igaz,hogy sok folyadék és szénhidrát nélkül nem lehet fogyni?
1.) Mi lenne, ha nem akarnál gebévé válni? Nagyon a határán vagy. Nem szép. 175 cm-hez még a 70 kg is esztétikus lehet.
2.) 8 cm nagyon sok. Ne ilyennel versenyezz, ha már versenyezni akarsz, hanem ugyanolyan magasságúval.
Normális diétát kéne csinálnod! Napi 6 étkezés, sok fehérje, szénhidrát folyamatos csökkentése. A mozgásod megvan, mivel írtad hogy minden nap biciklizel. Nem mondtam hogy izmosodnod kéne, de őszintén szólva biztos vagyok benne hogy jót tenne a súlyzós edzés is.
Egyenlőre arra figyelj, hogy legyen meg a napi minimum 150g fehérje húsból, tojásfehérjéből, túróból. A tej, tejföl, kefír, joghurt nem számít fehérjének! A szénhidrátot pedig napi 250g-ról kezd el csökkenteni. Kerüld az egyszerű szénhidrátokat! Zab, rizs, krumpli kell, gyümölcsök nem! Ha nagyon kell a gyümölcs, akkor minél zöldebbet és savanyúbbat válassz (banán kilőve)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!