Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem fogyok...

Mit tegyek ha nem fogyok tovább? Folytassam keményebben?

Figyelt kérdés

Egy éve kezdtem el fogyózni,azóta több,mint 20 kilót lement...most 57 kg,175 cm vagyok.Egy darabig egészen el voltam ezzel,mert megelégedve még mindig nem voltam,de aztán van egy osztálytársam aki most lefogyott 53 kg-ra,és 8 centivel alacsonyabb csak,mint én...Persze a szüleim azt mondják,hogy ne fogyjak már,mert nehéz a csontozatom és már nincs hova azért nem fogyok.De engem nem érdekel,mert nem hiszek nekik.Szóval napi összesen háromszor eszem:reggelire vitalis műzlit,ebédre eszek főtt ételt,de az adagok felét és vacsorára két kis szelet pirítóst egy kefírrel meg sajttal vagy valami hasonlóval.Ezek mellé mindennap lebiciglizek 13 kmt szobabiciklin.És egyszerűen 57,5-57 kg alá nem megyek le.Mit tegyek ezek után?

14/L

2011. márc. 26. 21:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ha jól emlékszem már az első héten fogytam.De miért?
2011. márc. 27. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!