Miért nem fogyok tovább?
December végén kezdtem, egészséges életmód, napi 5x kis étkezés, este főleg fehérje, sok folyadék, heti 3-4 kocogás 1 órán át stb...
174/73ról indultam, az első 2 hétben lement 70-re, de tegnap mértem: 72 kg :( (igaz más mérlegen, mint eddig, azon csak akkor tudom, ha hazautazom). pedig úgy éreztem a tükörben, hogy fogytam, meg rám is jött egy régi nadrágom, de ez a mérés elbizonytalanított...
elég jól tartottam a diétát, de az utóbbi 2 napon bűnöztem :S vasárnap ünneplés volt, megettem 3 sajtburgert és egy szelet tortát, tegnap pedig este tanulás közben nagyon megéheztem, így megettem 3 szelet tk. kenyeret sok zöldséggel és tojással. tudom, h nem kellett volna :(
de emiatt csak nem mehetett fel 2 kg, úgy hogy egyébként jól étkeztem? vagy egyáltalán nem szabadna bűnöznöm? segítsetek, elbizonytalanodtam :(
174 cm, 72 kg. 27%-os testzsír.
a fenekem körmérete 103 cm. ezek alapján pont ezen az oldalon hívott valaki zsírdisznónak. és van rajtam felesleg, látom a tükörben :(
A szervezeted sokkal jobban tudja, mint a zsírdisznózós hülyék...
Kezdjük azt, hogy ha rendszeresen mozogsz, akkor van izmod, az izom pedig nehezebb a zsírnál...
A feneked pedig remélem tudod, hogy a medencecsontod méretétől is függ, ami CSONT, és öröklött dolog...
Nem vagy túlsúlyos, és semmi esetre se koplalj...
Mindig van, aki így áll hozzá, ez majd elmúlik, ha a hosszú távú sport véglegesen érezteti alakformáló hatását, és minden a helyére kerül. Ne erőltesd a szervezeted, mert abból baj származhat.
Én az elmúlt másfél évben híztam 4 kilót, és örülök neki, végre nem 50 csak 20 nadrágot kell felpróbálnom, mire egy jó, ami mindenhol kényelmes és sehol nem áll el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!