Milyen, fehérjét lehet kapni, ami kiválthatná a vacsorát?
20 éves vagyok, lány, pár kilótól szeretnék megszabadulni. :) Kalóriabázison irogatom a kajákat minden nap, de a szükséges fehérje mennyiséget sajnos nem tudom mindig bevinni. :( Csirkét nem tudok minden nap enni, próbálok tojást, túrót enni, meg ami épp van itthon, de így se elég néha.
Shop.builderen nézegettem már a fehérjéket, de az a baj, hogy az elején elveszek.. :D Tejsavó meg mittudomén milyen kategóriák vannak, és ennyire nem mentem bele, hogy nekem mi kéne.. szóval.. szerintetek? :) Tényleg csak azért szeretnék, hogy vacsorára (vagy reggelire) tudjak inni hetente párszor, hogy elég fehérjét vigyek be a szervezetembe.
A segítséget előre is köszönöm! :)
Fiam, az a baj, hogy reggel másmilyen kell, mint este.:D
Este egy kazeines keverék kell, éjjeli fehérje, ami lassan szívódik fel.
Amúgy nekem is nagyon nehezen lenne meg a bevitelen por nélkül.
Helyedben azt csinálnám, hogy vennék egy tejsavó fehérjét, ami gyorsan szívódik fel, vacsira meg enném a túrót.
Hát gondolom a ch mennyiséget is tartod, nem?
2g/ttkg-ról kellene indítanod, és innen csökkenteni, ha nincs meg a 0,5-1kg/hét fogyás.
Meg gondolom mozogsz is mellé.:)
Szóval jó mondjuk én nem szálkásítok, de eheted zabpehellyel, úgy, hogy beleférjen a szénhidrát keretedbe.:)
Én vízzel mikrózok meg sima natúr zabpelyhet, akkor megszívja magát. Először elég gagyinak tartottam, de mostmár kb szeretem.:D
Abba belekeverhetsz egy adag fehérjét, és akár egy kis gyümölcsöt, csak azzal vigyázni kell diéta alatt, hogy mennyit.
most ezt néztem, mert ez tejsavó, nagy és még ez a legolcsóbb, meg jókat is írnak róla (finom:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!