Melyik fehérjét érdemes megvenni ezek közül, megbízhatóak? Esetleg mit ajánlanátok?
Szeretnék fogyni, mellette torna.
Ti mit használtok, próbáltátok már a fenti fehérjéket?
Sikerült kiválasztanod az egyik legdrágább céget. :)
Persze minőségi termékeik vannak, az nem kétséges.
A Whey Fusion fehérjepor nagyon jó.
Sajnos nem nagyon vagyok járatos a fehérjék között.
Azt hallottam, hogy minőségi termékeik vannak, az áraik nem alacsonyak, az tény. Még a biotech USA termékei vannak viszonylag baráti áron, ahogy láttam.
Ha nagyon jót szeretnél, akkor ezt ajánlom: Optimum Nutrion 100% Whey Protein Gold Standard - ezzel 100% hogy nem fogsz melléfogni.
De ha nem vagy élsportoló és nem készülsz a Mr. Olimpiára vagy valamelyik Bikini modell nemzetközi döntőre, akkor bőven elég egy 'átlag' márka is.
Bár sokan nem szeretik, én jelenleg Scitec fehérjéket iszok ilyen felosztásban:
Reggel: 100% Whey Protein Professional (ez gyorsan felszívódó)
Nap közben: 100% Milk Complex (ez tartalmaz gyorsan és lassabban felszívódó fehérjéket is)
Edzés után: 100% Whey Protein Professional
Lefekvés előtt: 100% Casein Complex (lassan felszívódó)
De ugyanilyen átlag márka pl. a BioTech, amit szintén megtalálsz minden nagyobb bevásárlóközpontban.
Lehetne sorolni a jó fajta USA márkákat, mint Twinlab, a Weider, az Optimum Nutrion, a MusleTech és társai, de szerintem átlag felhasználásra 'felesleges' a felárat megfizetni. Persze van az a szint, ahonnan már érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!