Ha fogyni szeretnék de viszont izmot veszíteni nem mit és hogy egyek?
Figyelt kérdés
Elkezdtem diétázni és edzeni is viszont sok helyen olvastam hogy ha nem eszem rendesen akkor izmot veszítek. elég túlsúlyos vagyok így azt gondoltam hogy ha minél kevesebbet eszem annál gyorsabb lesz. Eleinte kicsit döcögös volt de mostanra egyszerüen megszoktam és nem is szoktam éhes lenni. De félek attól hogy izmot veszítek vagy más bajom lesz.2014. jan. 2. 23:19
1/1 anonim válasza:
Olvasd el a sárga kapszula cimü könyvet, rövid. Ott minden kérdésedre választ kapsz. Aki a könyv tartalmátòl eltèröt állit az hazudik. Egyébként szálkásítò étrend, aerob ès sùlyzòs vagy sajàt testsùlyos edzés. Minimàlis, szinte jelentèktelen lesz az izomvesztesèg, ha betartod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!