Tényleg nem lehet így fogyni?
Belső combomat szeretném letornászni -4 centit kb.+hasam felülésekkel-és így tervezek kb. -3 kg-ot :) :)
Tényleg lehetetlen így letornászni,csakis diétával?
Természetesen odafigyelnék a kajálásra is,de különösebb diétát nem tervezek??
Le tudok így fogyni a tavaszra??
14/L
Tényleg nem lehet.
NINCS helyi célzott zsírégetés.
Nem tudod szabályozni, hogy honnan és milyen mértékben és milyen sorrendben fogyj.
A fogyás alapelve, azaz akkor fogysz ha:
-több kalóriát égetsz el, mint amennyit beviszel.
Ez természetesen megvalósítható úgy is, hogy ugyanannyit eszel, de sokkal többet mozogsz,
de sokkal célszerűbb az étkezést is visszafogni, mert csak sporttal jóval nehezebb.
Egyáltalán nem eszek sokat,inkább rosszat. :(
Minden reggel pirítós
viszek az isibe egy túlélő csomagot(nasi+szendvics+gyümi),ha a kaja már úgyis rossz,
aztán suliba ebéd,bár ez valószínűleg olyanis...pfuujj..
hazajövök,itthon ált. főtt kaja/melegszendvics/szednvics- ez az uzsi
vacsinak meg virsli/tojásos kaja/tejes kaják(tejbedara,müzli)
ez az evés rész,annyit hozzátennék,hogy egyébként bomba immunrendszerem van a zöldség,gyümölcs miatt :)
szombaton napon egész nap pörgés van,lovardában vagyok,lovagolok
amúgy sokat játszom a kutyámmal,gyakran sétálok vele,jó időbe sokat biciklizek,nyáron rendszeresen jártam kutyasétára
tesi órákon is azért ottvagyok,és nem csak állok,és a sült galambra várok
mindezek mellett mégis van rajtam egy 7 kg súlyfelesleg :(
Ergo,az étkezésem nem a legjobb,,nem is legrosszabb,de ismerősöm sült krumplin él,fiú,magasabb nálam és mégis szuperlatinuszokkal könnyebb nálam :(
nem is vagyok egy beteg fajta,max fülem az érzékeny
heti 8 órát legalább mozgok,de mostanában többet is
Hát igen..a családom...magas+van rajtuk mit fogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!