Így egy hónap alatt mennyit tudnék fogyni?
170 cm magas vagyok, kb. 90 kg (az ünnepi kajálások miatt kicsit ingadozó). Most vissza szeretném fogni magam és többet mozogni, mint eddig, mert nagyon rám férne már legalább egy 20 kiló mínusz. Ha elhagyom a cukrot, a pékárukat, és leginkább csak sovány húst, gyümölcsöt (az alacsony cukortartalmúakat csak) illetve zöldséget (krumplit nem) ennék, illetve lefekvés előtt 3 órával már nem ennék, valamint napi 1 órát tornáznék (vannak Rubint Réka, Béres Alexandra, Bíró Ica videóink, illetve egyéb videók, "programok", táncszőnyeg, szobabicikli), azzal nagyjából mennyit tudnék fogyni egy hónap alatt?
Nem várok csodákat, hiszen nagy súlyfeleslegről van szó, és nem ezalatt az egy hónap alatt akarom ledobni az egészet, csak kíváncsi lennék, hogy mennyire lenne hatásos, mennyit haladnék ennyi idő alatt.
Ha esetleg tudtok még tippeket adni, azt nagyon megköszönném!
Semmi fogyasztószert, étrend kiegészítőt, fehérjeturmixot stb. nem szeretnék szedni/inni, tehát csak természetes módon szeretnék megszabadulni a feleslegtől.
17/L
Köszönöm! :)
A fehérjeturmixot úgy tudom, hogy izomtömeg növelésénél használják, nem? Lehet, hogy tévedek. Mindenesetre én a súlyomat szeretném csökkenteni, nem az izomzatomat növelni (legalábbis nem nagy mértékben, csak amennyit a rendszeres mozgás miatt nő).
Bar nekem 1 evbe telt, de 88rol 70re fogytam. Voltam 68 is, de vissza jott par kg.
En rengeteg dietat kiprobaltam, azzal 80 kg lettem. Utana eljartam heti 1-2 alkalommal tancolni, kevesebbet ettem. Napi 1 adag fott kaja, egeszseges es kisadag. Reggelire muzlit ettem zsirszegeny tejjel, a suliban muzliszeletet, mandarint, narancsot, ebedre kisadag rendes etelt, uzsira joghurtot, turot, vacsira 6 elott ettem gyumolcsoket.
Mindent ettem, neha edesseget is. Termeszetesen az utobbit igyekeztem kerulni.
(egeszsegesen taplalkoztam, nem csak azt ettem amit leirtam, valtozatosan ettem, de keveset)
21, L
Nagyon köszönöm! :)
És gratulálok a 3. válaszolónak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!