Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így van esélyem formásodni?

Így van esélyem formásodni?

Figyelt kérdés

175cm vagyok és 65kg, valójában nem fogyni, hanem formásodni, izmosodni szeretnék.

Eddig összevissza ettem, ha megkívántam egy tábla csokit vagy egy zacskó chipset, simán megettem, akár este 10kor is, és semmit nem sportoltam.

De elég volt! :)

Ha odafigyelek az étkezésre és mellette heti 4x tornázom, akkor érhetek el eredményt? Mellette rászoktatom magam a napi 2 liter folyadékra is (szénsavmentes víz, vagy mézes tea)

Úgy gondoltam, hogy nem kezdek bele semmi spéci diétába, hanem inkább figyelek a mértékekre, a rendszeres étkezésre, és próbálom mellőzni az édességet. Ez elég?

A tornát úgy osztottam fel, hogy egy nap láb+popsi, egy nap has+hát, egy nap mell és bicepsz, egy nap váll és tricepsz. Szerintetek?

Ha ezt így betartom, akkor formásodhatok?

Nyáron lesz az esküvőnk, és szeretnék szép lenni. Viszont az esküvői kiadások és egyéb költségek miatt most nincs pénzem edzőterembe járni :(

2014. jan. 2. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Kezdj el futni, az mindent megdolgoztat és a cipőt leszámítva ingyen van. Bicajozás is jó. 2L az a semmittevőknek is szükséges, ha sportolsz akkor többet kell bevinni. Ne egyél kenyeret / tésztát, viszont egyél sok gyümölcsöt és húst.
2014. jan. 2. 22:50
 2/4 anonim ***** válasza:

A futástól nem leszel különösebben izmos.

Az izomcsoportok párosítása jó, a sorrend már nem mindegy.

Ha úgy osztod, hogy mell-bicepsz, láb-fenék, pihi, váll tricepsz, hát-has, pihi, pihi, az jó.

Hasra edzhetsz heti 3x is.

2014. jan. 3. 09:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem változtattam semmit az étkezésemen csak minden nap tornáztam, az eredmény látványos lett a hónapok múltával.
2014. jan. 3. 09:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Mell-bicepszre és váll-tricepszre nincs valami jó, otthon végezhető edzéstervetek, amihez nem kell eszköz?

Nagyon köszönöm a válaszokat!

2014. jan. 3. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!