Formásodni 14 évesen?
szval az lenne a problémám hogy világ életembe vékony voltam.. 174 cm 53 kg .. az a gond hogy a fenekem konkrétan lóg és elég formátlan lapos és kicsi .. valami gyakorlatot tdnátok mondani? meg hogy , miket egyek hogy lehessen látni a változást.. fogyni természetesen nem akarok .. 14/l
a válaszokat előre is köszönöm <3
Hát szerintem felesleges tömegnövelő étrendet tartanod. Egész jó sok fehérjét, sovány húst, halat, tojást, túrót.
És szénhidrátból a teljes kiörlésűt válaszd, a rizst, és a krumplit. Egyél sok zöldséget, egyél gyümölcsöt. Hagyd el a zsíros, cukros, olajos, fehérlisztes dolgokat.
És persze erősíts, dolgoztasd meg az izmaid. Esetleg ha érdekel valami sport, kezd el.
Ajánlanám ezt az oldalt én innen néztem le sok gyakorlatot. Szinte minden izomcsoportra vannak gyakorlataik. Én is edzek, erről az oldalról szerzett gyakorlatokkal és futni is szoktam mellette. Így 15 évesen már 31-es bicepszem van. Farizomra nem ír gyakorlatokat, de a futás sem lenne rossz. Mondjuk tudni kéne, hogy fiú vagy-e vagy lány. Ami fontos, hogy ne használj szteroidokat, mert azok nem erősítenek csak felfújják az izmokat.
Első vagyok. A guggolásnál akkor kap a feneked, ha csalsz benne, és kicsit előre dőlsz.
Egyébként még a bolgár guggolást tudom mondani, fenékre nagyonjó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!