Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik szintén combra, csípőre...

Akik szintén combra, csípőre hiznak. ők mit tesznek ennek érdekében hogy onnan is menjen le vékonyodjon?

Figyelt kérdés

milyen diétát csináltok?

és mit mennyit sportoltok?

2014. jan. 2. 11:04
 1/6 anonim ***** válasza:
sportolnak és egészségesen étkeznek. Olyan nincs, hogy innen vagy onnan égeted a zsírt. Ha pl combra edzel, akkor nyilván izmosabb lesz a combod, de nem csak onnan megy a zsír hanem mindenhonnan, nőknél jellemzően elsőként a mellből.
2014. jan. 2. 11:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezek az értelmetlen divatdiéták semmit nem érnek, még ha fogysz is velük, akkor is vissza fog jönni miután abbahagyod. Cukros, lisztes ételek megvonás, napi ötszöri étkezés, kisebb adagokat. Délelőtt a szénhidrátdúsabb ételek és gyümölcsök. És mozgás, mert azzal fogsz feszesedni.
2014. jan. 2. 11:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Személy szerint elhagytam minden állati eredetű ételt,a nassolásokat, és azon túl, hogy nem hízom,az izomépítés is összehasonlíthatatlanul gyorsabb és látványosabb.Ennyit a plusz fehérjék izomépítő hatásáról.
2014. jan. 2. 11:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Én öngyilkos lennék,ha ilyen kérdést tennék fel.
2014. jan. 2. 12:25
 5/6 A kérdező kommentje:

utolso én meg a helyedbe elásnám magam!! ;)

többieknek köszönöm:)

2014. jan. 2. 15:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak hogy felhomályosítsalak: ilyen kérdésből jön napi 5. Neked van szégyenkezni valód,hogy még a keresőt sem tudod használni! Vagy legalább a friss kérdéseket elovasnád!
2014. jan. 2. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!