Akik szintén combra, csípőre hiznak. ők mit tesznek ennek érdekében hogy onnan is menjen le vékonyodjon?
Figyelt kérdés
milyen diétát csináltok?
és mit mennyit sportoltok?
2014. jan. 2. 11:04
1/6 anonim válasza:
sportolnak és egészségesen étkeznek. Olyan nincs, hogy innen vagy onnan égeted a zsírt. Ha pl combra edzel, akkor nyilván izmosabb lesz a combod, de nem csak onnan megy a zsír hanem mindenhonnan, nőknél jellemzően elsőként a mellből.
2/6 anonim válasza:
Ezek az értelmetlen divatdiéták semmit nem érnek, még ha fogysz is velük, akkor is vissza fog jönni miután abbahagyod. Cukros, lisztes ételek megvonás, napi ötszöri étkezés, kisebb adagokat. Délelőtt a szénhidrátdúsabb ételek és gyümölcsök. És mozgás, mert azzal fogsz feszesedni.
3/6 anonim válasza:
Személy szerint elhagytam minden állati eredetű ételt,a nassolásokat, és azon túl, hogy nem hízom,az izomépítés is összehasonlíthatatlanul gyorsabb és látványosabb.Ennyit a plusz fehérjék izomépítő hatásáról.
4/6 anonim válasza:
Én öngyilkos lennék,ha ilyen kérdést tennék fel.
5/6 A kérdező kommentje:
utolso én meg a helyedbe elásnám magam!! ;)
többieknek köszönöm:)
2014. jan. 2. 15:59
6/6 anonim válasza:
Csak hogy felhomályosítsalak: ilyen kérdésből jön napi 5. Neked van szégyenkezni valód,hogy még a keresőt sem tudod használni! Vagy legalább a friss kérdéseket elovasnád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!