Mit tehet egy alapvetően karcsú, de erőteljesen körte alkatú lány annak érdekében, hogy az alsóteste is vékonyodjon?
A futástól csak még vastagabb lesz a combod. Izmos lesz, de attól még nem fogod mutogatni.
A körte alkat egy adottság, együtt kell vele élni. Én voltam már anorexiás, 47 kiló voltam 170 centihez, mikor elkezdtem enni. Kb. csontváz-alkatom volt (mellbőgégem 76, derekam 58 volt), a csípőm mégis 95 centis volt, a combom kerülete meg 56 centi. Viccesen néztem ki... Ennyi az annyi: akkor rájöttem, hogy nekem soha a büdös életben nem lesz vékony lábam, mert olyan izomkötegek vannak rajta, amik az éhezéstől sem akarnak kisebbek lenni.
Azt tudom ajánlani, hogy békélj meg az alkatoddal, igyekezz nem meghízni, sportolj továbbra is rendszeresen, de fogadd el, hogy ha fejreállsz, akkor is vastag lesz a dombod és nagy lesz a feneked! Alternatív megoldás a zsírleszívás: izmot viszont azt hiszem, nem lehet leszívatni. Ez van.
A felsőtestem mindig gebe volt, alul vastagabb voltam, régen sokat bringáztam, meg futottam is, de mióta abbahagytam minden sportot, hát így most az alsó részem is fogyott. Látványosan vékonyabb lett és szerintem így jobban nézek ki.
Sokat kell a számítógép előtt ülni, és fogyókúrás kajákat enni. Nem szabad sportolni. Nekem ez bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!