Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek mi vált be a legjobban...

Kinek mi vált be a legjobban a fogyás érdekében?

Figyelt kérdés

Természetesen nem a csoda-diétákra gondolok, mert tudom, hogy mozgás nélkül nem ér semmit sem az egész.

Szóval az érdekelne, hogy mi volt a nyerő annak érdekében, hogy minél kevesebb idő alatt több kiló menjen le?

2013. okt. 12. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem a kalóriaszámlálás jött be a legjobban. Soha ilyen könnyen nem ment még a fogyás egészséges módon.

Beletelt vagy 2 hétbe, míg kitapasztaltam, hogy mik azok az ételek amik valóban jól laktatnak és közben alacsony a kalóriatartalmuk, de így sokkal könnyebb. Ha pedig ehetnékem van, de valójában nem vagyok éhes, akkor általában teázni szoktam, cukor és citrom nélkül. Nyugtató is és hatásosabban ad teltségérzetet, mintha mondjuk vizet innék.

Szerintem ez azoknak is jó módszer lehet akiknek nincsen módjuk mozgásra.

2013. okt. 12. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is a kalóriaszámlálás jött be! Egy év alatt 30 kilót adtam le vele különösebb szenvedés nélkül. Még a mai napig is tartom a diétát mert még legalább 25 kilót kell fogynom. Bárkinek ajánlom a dolgot, a lényeg csak a mértéktartás.

Van egy oldal, ami ebben segíthet: www.kaloriabazis.hu

2013. okt. 12. 14:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! :)
2013. okt. 12. 14:43
 4/5 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Paleolit táplálkozás.
2013. okt. 12. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Magas fehérje+ kevés ch, 1700 kcal körül

Plusz bicikli, séta (aerob) és konditerem.

2013. okt. 12. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!