Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudom, helyi fogyás nincs de...

Tudom, helyi fogyás nincs de mi az a sport ami legjobban "vékonyítja" a combot?

Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:
A diéta nevű sport.
2013. máj. 23. 20:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha fogyni szeretnél nagyon jó a futás/kocogás, de a biciklizés, úszás is jó választás. Ezenkívül, ha szeretnéd formálni, izmosítani akkor érdemes erősíteni is pl. kitörések, guggolások, lábemelések stb. Nem vagyok egy Rubint Réka fan meg semmi, alapvetően nem tetszik, amit csinál, viszont van a youtubeon egy három részes videósorozata, a van öt perced?. Na, ez tetszik nekem! Amikor először megnéztem azt gondoltam, hogy simán meg tudom csinálni. Az első kör végére meghaltam, és csak mosolyogtam, amikor a végén azt mondja, ha van kedved és erőd megcsinálhatod 2-3x is. Haha, mondom, jó vicc.

Az első héten 3 nap bírtam megcsinálni, mind a 3 videót egyszer. A második héten már 2x csináltam meg a mind a 3 videót. Persze mondanom sem kell, menni alig bírtam másnap. A harmadik héten már 4 nap is megcsináltam, szintén 2x mindegyiket. És így fokozatosan.

Egyre formásabb a combom, nagyon szeretem. :)

2013. máj. 23. 20:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a biciklizés jól formálja a combot.
2013. máj. 24. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!