Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen mozgás/sport fogyaszt...

Milyen mozgás/sport fogyaszt le Csípőről és Combról? Van helyi fogyás?

Figyelt kérdés

Van rajta még úszógumi,felesleg és leszeretném a nyáron adni,elkezdtem ma a fogyókurát de nem tudom pontosan milyen gyakorlatokat vagy sportot végezzek rá!

Csak onnan szeretnék fogyni!!!!

Nektek hogyan sikerült a nehezebb testrészekről lefogynotok?:O

2013. máj. 22. 19:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha fogysz mindenhonnan fogysz. Hulahopp karikázz!
2013. máj. 22. 19:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Nincs helyi fogyás. Ez úgy működik, hogy elkezdesz egészségesen élni, és szépen olvadnak le a kilók. Illetve ez sem pontos megfogalmazás, nem biztos, hogy a kilók leolvadnak rólad, lehet, hogy a mérleg ugyanannyit fog mutatni, de ha centibe mínuszba vagy, az már nagyon jó. Szóval a lényeg, hogy ne feltétlenül a mérleg legyen a mérce, inkább a mérőszalag meg a kedvenc ruhád!

Én nem tudatosan, de fogytam pár kilót az utóbbi hetekben. Ráálltam a mérlegre, fel sem tűnt, hogy kevesebbet mutat, mint szokott. Aztán tegnap felvettem a kedvenc ruhámat és olyan hülyén állt rajtam. Régen szépen kihozta az alakomat, pont rám való volt, most meg kifogytam belőle. Aztán elővettem a centit, és szinte mindenhol 2-3 centi mínuszba vagyok, mint voltam.

Kicsit eltértem a tárgytól, bocsi.

Tehát helyi fogyás nincs! A fogyókúra pedig nem tudom, mit jelent nálad, de klasszikus értelemben vett fogyókúra nem jó. A fogyókúráknak az a lényege, hogy x ideig csinálod, amit mondanak és fogysz valamennyit. De egy életen át ezek többségét nem lehet csinálni, különben az egészséged fogja bánni. Ha pedig felhagysz vele visszajönnek a kilók.

Tehát inkább életmódot kellene váltani és egészséges, változatok ételeket enni, mellette rendszeresen mozogni.

Mozgás. Nos, ha fogyni szeretnél célszerű valamilyen aerob jellegű mozgást végezni pl. kocogás/futás, biciklizés, de a tempós séta is jó lehet. Ezenkívül ami még nagyon hatékony az az intervallumos edzés. Ennek az a lényege, hogy felváltva van aktív és pihenő szakasz. Ha érdekel, nézz utána, sok hasznos cikk van a témában a neten.

Ha pedig fogytál, jöhet az erősítés, izmosítás, hogy szép feszes, tónusos legyen a tested. Ehhez jók a kitörések, lábemelések, hasprés, felülés, fekvőtámasz stb. (Ilyen célra pl. a Rubint Réka van öt perced? 3 videóját ajánlom,nagyon állat, de hatásos is!).

2013. máj. 22. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!