Ujra eletmod valtas+elotte dieta hatasos lesz?
Valami alapvető zavar lehet a fejekben.
A zöldségevés és a fehérjeevés nem speciális diéták, hanem az ember normális táplálkozása (igen, meglepő de nem cukorból áll a természetes étrendünk hanem húsokból, zöldségekből).
Tehát 5 napig eszel majd húst és zöldséget, és utána? Utána kenyeret meg müzlit joghurttal?
Méregtelenítesz állandóan. Ha zöldséget eszel nem méregtelenítesz jobban, csak kevesebb mérgező anyagot viszel be a testedbe, nem hátráltatod a szervezeted működését cukorral, tejfehérjékkel.. de nem méregtelenítesz jobban.
Edd a zöldséget és a húst, csak lakjál jól, fogyassz zsírt is.
Ha mellette eszel gyümölcsöt és nem sok rizst, az még egy aránylag jó táplálkozás lesz. Igazából pont a 'tisztító kúrád' lenne a tökéletes, hiszen hús és zöldségevők vagyunk. Ehhez a rizs lényegében finom - de fölösleges keményítő, a gyümölcsök idény jelleggel szintén beleférnek az emberek többségénél.
De ne akarj pik-pak lefogyni, az a cél bajokhoz vezet.. egyél, szépen lakj jól jó minőségű kajákkal, és újra a régi leszel (meg még jobb is).
Ezért told minél szigorúbban a hús-zöldséget.
Alacsony inzulinszint mellett zsírosodik legkevésbé a tested. Ugye a csokikrém ennek az ellenkezője.. óriási inzulin kiválasztást okoz (mint a tej, a liszt, cukros ételek).
De hát te tudod mit kell enni, én csak elvi kiigazítás miatt írtam, gyakorlatilag nem tudtam miben segíteni.
Csak így tovább, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!