Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan szűkítsem a gyomrom? :D

Hogyan szűkítsem a gyomrom? :D

Figyelt kérdés

Szóval arról lenne szó, hogy nekem elég nagy a gyomrom nem úgy, hogy sokat tudok enni hanem tényleg nagyon látszik és ezt szeretném szűkíteni valamilyen módszerrel? :D Milyen módszereket tudtok ajánlani? :D (fogyókúra, diéta, felülés) :D

Előre is köszi a válaszokat... :D

14/f

2013. okt. 11. 19:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Először is nem szeretnék senkit koplalásra buzditani, de nekem volt egy módszer amitől kisebb lett..nem sokáig ugyan, de ez az én kitartásom hiánya miatt volt. A level diétát csináltam(tipikus 15 napos fogyj 10 kilot napok alatt tipus), amit nem ajánlok senkinek fogyás céljábol..Ha úgy állsz neki, hogy megcsinálom, aztán bezabálok akkor hagyd is a fenébe. De ha azt kibirod utána könnyebb..én csináltam, utána visszaálltam az étrendre(a régire), de már fele annyi adagtól is jól laktam, megettem az egészet de utána azt hittem szétreped a gyomrom..persze, visszahiztam de először alig tudtam normális adagot enni... szóval beválhat.. egyébként nem kell pont ezt csinálni..simán egyél kevesebbet, és lehetőleg ne kenyérből, mert abból az ember ha 2szeletet eszik meg, ami már ott van 400 kalória, és akkor még nem is tettél rá semmi felvágottat, akkor sem lakik jól. inkább tápláló ételeket egyél, pl hús, zöldség, tojás..én ezek után nem vagyok éhes egy darabig. ha kevesebbet eszel, az elején nehéz, de megszokod egy idő után. :D
2013. okt. 11. 19:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Én mikor elkezdtem diétázni (keményen, orvosi felügyelet mellett) akkor ugye hirtelen a negyedét se ettem meg annak, amit előző nap. Majd éhen pusztultam. Azt vettem észre hónapokkal később, hogy ezek az új adagok, amiktől anno éhen haltam majdnem, most annyira eltelít, hogy jóllakok vele.

Mondtam az orvosnak, mire megint csökkentettük az adagokat. Akkor megint éreztem, hogy éhes vagyok de csak néhány hétig mert megint hozzászokott a gyomrom a kevesebbhez. Most 700 kcal-t eszek egy nap, a legminőségibb anyagokból, napi ötször táplálkozom nagyon kicsit és egyáltalán nem éhezem.

A gyomrom összeszűkül magától.:) Szóval csak idő kérdése nálad is.

2013. okt. 12. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!