Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 20 evesen 40 kg fogyas utan...

20 evesen 40 kg fogyas utan visszahuzodik a bor?

Figyelt kérdés
18 eves koromra 105 kg lettem pajzsmirigy betegseget talaltak nalam. Kaptam gyogyszert lefogytam 75-80 kg ra 20 eves koromra. Igazabol semmit nem mozogtam es a borom megnyult. Most meg tervezem hogy 15 kilot lefogyok. Voltam plasztikai sebesznel aki azt mondta nem mut meg mert fiatal vagyok es a borom helyrejon. Pedig tenyleg csunya es belegondolok mi leszmeg 15 kg utan...tudnatok valamit tanacsolni?
2013. okt. 11. 04:23
 1/9 A kérdező kommentje:
20 eves lany vagyok
2013. okt. 11. 04:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
fogyózás helyett egyelőre csak kezdj el sportolni, attól talán megfeszül a bőröd is. A sport mindig jó, mert gyorsítja a sejtek anyagcseréjét.
2013. okt. 11. 06:32
 3/9 anonim válasza:
40%

* Voltam plasztikai sebesznel aki azt mondta nem mut meg mert fiatal vagyok es a borom helyrejon.

Ha lettél volna, nem ezt mondta volna.

Kamu a kérdésed.

2013. okt. 11. 07:18
 4/9 anonim válasza:
44%
hát nem tudom, én szeretem a bort
2013. okt. 11. 07:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A hiba itt van: "Igazabol semmit nem mozogtam es a borom megnyult."

Mellesleg a böröd NEM a fogyástól nyúlt meg, hanem az azt megelözö hízástól, most csak maradt ugyanakkora.

Kezdj el sportolni (és ne fogyj tovább) és reménykedj, hátha valamennyit visszahúzódik, de nem biztos, hogy tényleg sikerül.

2013. okt. 11. 07:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy megnyúlt, lógó bőr nem lesz újra feszes, főleg ha még fogyni akarsz, lassan kellett volna fogyni és folyamatosan edzeni.
2013. okt. 11. 08:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Menj el egy magán plasztikai sebészetre, ott nem ezt mondják majd.

Egyébként a helyedben jobban hinnék az orvosnak, mint a GYIK 13-20 éves közönségének.

De ha már itt kérdezel. Add le a maradék felesleget. Kezdj el egy kicsit mozogni. És csak utána plasztikáztasd magad. Annak nincs sok értelme, hogy most megműtteted magad, fogysz még 20 kilót, és utána megint lógni fog a bőröd.

2013. okt. 11. 11:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Én 23 vagyok, lány.

33 kilót fogytam eddig és még 25 van hátra. A hasam az nem lóg, úgy látom húzódik vissza a bőr, de a mellem megereszkedett.

Hallottál már amúgy a feszesítő masszázsról? Gyógymasszőrök végzik, nekem anyukám szakmabeli és ő csinálja. Később ha megfigyeled a masszőr technikáját magadnak is tudod csinálni otthon! Olcsóbb és kíméletesebb mint a műtét. Én kipróbálnám a helyedben.

2013. okt. 11. 13:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha lassan fogysz, mozogsz, akkor szerintem a bőröd némileg helyrejön.

Heti fél kg-os fogyást még simán tud követni a bőröd. De miután lefogytál, az évek alatt 100%, hogy javulni fog. Csak eddz és étkezz egészségesen, ne hagyd abba -15 kg után a sportot.

2013. okt. 11. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!