20 evesen 40 kg fogyas utan visszahuzodik a bor?
* Voltam plasztikai sebesznel aki azt mondta nem mut meg mert fiatal vagyok es a borom helyrejon.
Ha lettél volna, nem ezt mondta volna.
Kamu a kérdésed.
A hiba itt van: "Igazabol semmit nem mozogtam es a borom megnyult."
Mellesleg a böröd NEM a fogyástól nyúlt meg, hanem az azt megelözö hízástól, most csak maradt ugyanakkora.
Kezdj el sportolni (és ne fogyj tovább) és reménykedj, hátha valamennyit visszahúzódik, de nem biztos, hogy tényleg sikerül.
Menj el egy magán plasztikai sebészetre, ott nem ezt mondják majd.
Egyébként a helyedben jobban hinnék az orvosnak, mint a GYIK 13-20 éves közönségének.
De ha már itt kérdezel. Add le a maradék felesleget. Kezdj el egy kicsit mozogni. És csak utána plasztikáztasd magad. Annak nincs sok értelme, hogy most megműtteted magad, fogysz még 20 kilót, és utána megint lógni fog a bőröd.
Én 23 vagyok, lány.
33 kilót fogytam eddig és még 25 van hátra. A hasam az nem lóg, úgy látom húzódik vissza a bőr, de a mellem megereszkedett.
Hallottál már amúgy a feszesítő masszázsról? Gyógymasszőrök végzik, nekem anyukám szakmabeli és ő csinálja. Később ha megfigyeled a masszőr technikáját magadnak is tudod csinálni otthon! Olcsóbb és kíméletesebb mint a műtét. Én kipróbálnám a helyedben.
Ha lassan fogysz, mozogsz, akkor szerintem a bőröd némileg helyrejön.
Heti fél kg-os fogyást még simán tud követni a bőröd. De miután lefogytál, az évek alatt 100%, hogy javulni fog. Csak eddz és étkezz egészségesen, ne hagyd abba -15 kg után a sportot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!