Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 27 évesen mennyire pörög még...

Kathrin01 kérdése:

27 évesen mennyire pörög még az anyagcsere?

Figyelt kérdés
Nos csak azért kérdezem, mert én világéletemben kövér gyermek voltam, és 16 évesen 30 kg-ot fogytam, viszonylag könnyen. Akkor mmindig azt mondták, hogy óóó te még fiatal vagy azért ment ilyen könnyen a diéta. Most 27 leszek novemberben, két gyereket szültem és sajnos 76 kg vagyok. Mivel már nem szoptatok elkezdtem diétázni, de tényleg nehezebben megy a diéta betartása. Már csak azért is, mert főznöm kell, etetni a gyerekeket és egész nap a konyhában sürgök forgok. Persze ettől még be lehet tartani, de sokkal nehezebb, mint amikor az ember elfoglalja magát, pl. iskolába jár vagy dolgozik.
2013. szept. 29. 07:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Sportolni kell, menj el este biciklizni. Sokat számít. A diéta nem sokat ér önmagában, de ha beiktatsz egy óra tekerést este vagy akár reggel éhgyomorra és szénhidrát helyett fehérjét eszel, simán ledobod a 20 kg pluszt.
2013. szept. 29. 07:19
 2/4 anonim ***** válasza:
39%

Úgy pörög mint a gazdaság.

Ha a konyhában vagy, akkor jó helyen vagy hozzá hogy fogyj. Hiszen meg tudod főzni a húsokat, meg tudod párolni a zöldségeket. És lényegében ennyi az amire szükséged van. Most feltételezem, hogy a családodat nem mérgezed búzával, nem esznek fölöslegesen rizst.. tejet. Neked is csak annyi dolgod van, hogy ne egyél fölösleges búzát, rizst, tejet a zöldségek és a hús mellé. Fogyás alatt gyümölcs sem kell, ha a családod fogyaszt, Neked nem feltétlenül ajánlott, de nem ezen múlik a fogyás, ha megkívánsz némi gyümölcsöt, nem kell hogy rosszul érezd magad mert nem eszed meg..

2013. szept. 29. 07:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Bizony, ahogy Tápi mondja, előnyös, ha otthon vagy és meg tudod főzni a saját ételed... Nekem mindig a többnapos elutazás, bulik és társai a nehezebbek, itthon pont hozzám, a saját étrendembe passzolót tudok kreálni könnyedén, de másutt ez nem ilyen egyszerű. Egy napra még tudok vinni saját ételt, de többre már csak korlátozottan s bizonyos kedves ételeimet semmiképp.

Az elfoglaljuk magunkat részt nem értem, jól kell lakni és akkor nem jár ételen az agyunk, OK, a konyha eszünkbe juttathatja a nassolást, de nem éhesen az sem lehet sok s ha ott a saját konyhánk, akkor lehet "veszélytelenebb" valamit választani... (Mondom én, aki épp csokissüti-korszakomat élem, de azzal sincs gond, nem sokban különbözik a rendes ételeim jelentős részétől, ugyanúgy tojás, olajos mag, zsír van benne - az édesítés pedig nem sok és választék is van, akár kalóriát se nagyon jelent, nemhogy szénhidrátot és magas GI-t).

Szerintem jól kell lakni a megfelelő ételekkel, akkor nem nehéz :)

2013. szept. 29. 12:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Előző voltam.

27 évesen szerintem még elég fiatal az ember... Az anyagcsere sebessége több dologtól függ, de nem lehet olyan vészes ebben a korban, ha egyszer én 37 évesen 1800-2000 kalóriával lassan, de fogyok, pedig nem mozgok valami sokat... Nincs nagy gyakorlatom fogyásban, de régen volt azért egy korszakom, akkor lehet, hogy gyorsabban ment, de durvább (és egészségtelenebb) is volt, valahogy akkor még nem voltam elég hedonista (és elég okos és tájékozott) :D Akkor is otthon voltam, úgy könnyebb, iskolában nem tudok még ilyenekkel is foglalkozni, hogy önmegtartóztatás, elég bajom van anélkül. Plusz azt kell egyem, ami van, macerás ételt vinni egész napra (ami az egyetemen olykor úgy 14 órát is kitett).

2013. szept. 29. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!