Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy bármennyit...

Mit csináljak hogy bármennyit ehessek, de ne hízzak?

Figyelt kérdés

Oké, tudom hülye kérdés, és most sokan totál idiótának tartotok, de tényleg kíváncsi vagyok, hogy van-e valamilyen módszer arra, hogy olyan legyek mint azok a lányok, akik bármennyit, és bármit esznek nem híznak. Nem vagyok kövér, 45 kiló vagyok, de nagyon oda kell figyelnem az étkezésemre ahhoz hogy ne hízzak el. Sportolok eleget, de olyan szeretnék lenni hogy bármennyit ehessek ne hízzak. Nincs erre valamilyen módszer? ?

Előre is köszönöm a segítséget.

2013. aug. 30. 16:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
sajnos nincs, genetika
2013. aug. 30. 16:06
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Olyan ember a világon nincs, hogy bármit és bármennyit ehet és nem hízik meg. Az anyagcsere gyorsasága nyilvánvalóan különböző minden embernél, és van, aki jobban tudja hasznosítani a bevitt kalóriákat, de ha sok szart eszik és nem mozog, ő is ugyanúgy meghízik, mint bárki más.
2013. aug. 30. 16:39
 3/17 anonim ***** válasza:
14%
Hányj minden étkezés után!
2013. aug. 30. 16:45
 4/17 sippara ***** válasza:
Szüless újjá!
2013. aug. 30. 16:48
 5/17 anonim ***** válasza:
növelj izomtömeget...
2013. aug. 30. 16:54
 6/17 anonim ***** válasza:
Alapvetően a zsírfogyasztás nem okoz hájasodást, a sok fehérjefogyasztás.. nem jellemző, hogy okozzon. A salátaevés sem. Tehát, sonkát kolbászt elő, és kenyér nélkül edd. Egs (ez rohadtul nem egészségtelen, mint ahogy a divat orvoslás beállította az elmúlt években.. persze, nekik a danone joghurt meg a kenyér az egészséges, szép mű kaják..)
2013. aug. 30. 17:34
 7/17 Mirk ***** válasza:
Minden étkezés után egy hányás segíthet.
2013. aug. 30. 17:42
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Hát, a hányás ötlet nem igazán tetszik, nem vonz a bulimia. :D
2013. aug. 30. 18:55
 9/17 anonim ***** válasza:
A bulimiások testkompozíciója.. nos, lehet valakinek ez tetszik.. a skinny-fat.
2013. aug. 30. 19:19
 10/17 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, most nem igazán értettem hogy ezzel mit akarsz mondani.
2013. aug. 30. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!