Mit csináljak hogy bármennyit ehessek, de ne hízzak?
Oké, tudom hülye kérdés, és most sokan totál idiótának tartotok, de tényleg kíváncsi vagyok, hogy van-e valamilyen módszer arra, hogy olyan legyek mint azok a lányok, akik bármennyit, és bármit esznek nem híznak. Nem vagyok kövér, 45 kiló vagyok, de nagyon oda kell figyelnem az étkezésemre ahhoz hogy ne hízzak el. Sportolok eleget, de olyan szeretnék lenni hogy bármennyit ehessek ne hízzak. Nincs erre valamilyen módszer? ?
Előre is köszönöm a segítséget.
Akkor is izomtömeget kell növelned kérdező ha eszed ágában sincs mozogni, az izomtömeg fenntartása hatalmas energiát igényel, viszont csak evéssel nem nőnek, kell ám stimulálni az izmokat hozzá, és ha egyszer elkezdesz egészségesen étkezni többet biztos hogy nem akarsz visszatérni.
Az egészséges étkezés nem jelenti azt, hogy nyúldiétát kéne tartanod, sőt!
Menj el egy mélyművelésű bányába vájárnak (nem gépkezelőnek!), vállalj dupla műszakot.
Ennyi elég lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!