Húst és zöldséget (néhány kivétellel) ugye szinte bármennyit lehet enni, nem lehet tőle elhízni. Hogyha én este megennék 200-300g karfiolt, az ugye már 8-12 g CH. Az nem sok estére? Vagy zöldségekből nem gáz? (többet is szoktam)
Én nem aggódnék miatta, de nekem amúgyis nagy az érzéketlenségem az "este mit együnk" témában, tegnap pl. söröztem, na és? :D
8-12g CH az elég apró, én egyik nap megettem másfél kiló káposztát 60dkg paradicsommal... Annak a napnak a szénhidrátbevitelére nem voltam büszke, de lehetséges, hogy zöldségből nem gond :D Súlytartásnál és egészségügyi szempontból elég biztosra veszem, hogy valóban OK, de én fogyni akarok :) Mellesleg teszem is, lassan, de roppant élvezetesen :)
Bármit is eszel este (hús, tojás), zöldség az "kell" hozzá, a legtöbbünknek jobban esik úgy. Rém illogikus lenne, hogy problémát okozzon egy rendes étel, csak mert este van. Bocs, nem vagyok szakember, csak ilyen józan ésszel gondolkodásra vagyok képes.
a "pár kivétel" alatt értettem a krumplit, rizst (nemmintha az zöldség lenne:D), kukoricát,borsót, babot..
köszönöm a válaszokat, mentek a zöld pacsiik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!