Britney Spears hogyan tudja összeszedni magát egy videoklipre ennyire? Sok paparazzi fotón kövér, aztán megjelenik a klipjében olyan testtel, mint amilyen 20 évesen volt neki.
Kicsit azért szerkesztik is :)
De egyébként a videoklippek forgatása előtt elvileg komoly fogyókúrákon vannak, de lényegesen egyébként a videó megszerkesztésének köszönhető :D
Britney genetikailag nem túl szerencsés alkat...tipikus amerikai..egyben van mindene,viszont van pénze rá,hogy gyorsan hatásos eredményt érjen el..drasztikusan persze,így nem tartós nagyon..bár Amerikában...kb semmi nem az
Drasztikus fogyókúra még drasztikus edzéssel fogyasztószerek kozmetikai zsírbontás feszesítés..push-up melltartó..meg nyilván,forgatás előtt egy kis barnítás,előtte nem eszik semmit stb.
Persze,szerkesztik a videóit képeit neki is..de ha nem akkor is a smink sokat dob rajta...testet is lehet sminkkel javítani :D
ezért fizetik.
pár hónap edzés és lustálkodás, van ideje, nem a gyárban pakolja a konzerveket.
Kedves Utolsó!
Nem vagyok egy Britney fan, csak feltűnt, hogy milyen csinos, de rájöttem, hogy csak ámítás, a valóságban nem így van. Viszont amit mondtál, az annyira a kisemberekre jellemző. A sikerért meg kell dolgozni, nem hullik az ember ölébe. Ő nem keveset tett azért, hogy most ilyen gazdag és híres legyen. Aki szerint ez könnyű, az csinálja utána és ne gyárban dolgozzon.
Nem tudom mi a "titka".
De azokon a képeken, melyen állítólag el van hízva, valójában nincsen nagyon elhízva, csak az újságírók szeretik annak beállítani.
Szerintem 10 kg-nál nagyobb felesleg sohasem volt rajta.
Na, 10 kg-ot meg 3-4 hónap alatt simán le lehet dolgozni BÁRKINEK.
Olyan háttérrel, ami neki van (személyi edző, pénz a legjobb minőségű ételekre és kiegészítőkre, nem kell munkába járnia nap mint nap, nem kell a pénz miatt stresszelnie, stb.), "gyerekjáték" pár hónap alatt rendbe szedni magát.
23:03: abszolút félreértettél. Ahhoz, hogy jól nézzen ki, a sok edzés mellett pihenésre is szüksége van a szervezetnek, erre vonatkozott a "lustálkodás".
"feltűnt, hogy milyen csinos, de rájöttem, hogy csak ámítás, a valóságban nem így van."
"sikerért meg kell dolgozni, nem hullik az ember ölébe. Ő nem keveset tett azért"
Ez itt ellentmondás. Akkor szerinted csak ámítás (ez esetben nem dolgozott meg a csinosságáért), vagy tényleg megdolgozott érte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!