Vannak itt olyanok, akik 30-40 vagy esetleg több kilótól szabadultak meg?
Figyelt kérdés
Milyen most a bőrötök? Nagyon lóg? Jobban érzitek magatokat? Nehéz tartani?
17/L (aki már leadott 15 kg-t és még van neki 20kg)
2013. szept. 29. 11:21
1/7 anonim válasza:
nekem nem lóg, jobban érzem magam, csak sikerült visszaszednem 2 kilót mert sok gyorskaját ettem
19/f (124kg -> 86kg)
2/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :)
2013. szept. 29. 12:56
3/7 anonim válasza:
Nekem nem lóg,bár én "csak" 24 kilót adtam le (100ról 76) és még 10 et szeretnék leadni.Határozottan jobb a közérzetem több az energiám is!Van amikor elengedem magamat,de nem hízok,mert lemozgom.
4/7 csempéző vizipisztoy válasza:
Hali!
- 45-nél tartok. Még -10 kéne.
Lógok mindenhol. Viszont legalább 10 betegségből véglegesen kigyógyultam. Szóval megéri szenvedni. EZ kb 1 év alatt ment le.
Még 1 évet adok a 10 kilónak.
Nem nehéz tartani, csak a nemnek, súlynak, és kornak megfelelő étkezést kell tartani mennyiségben.
32L
5/7 A kérdező kommentje:
Nektek is gratulálok és köszönöm, hogy válaszoltatok!
2013. szept. 29. 19:27
6/7 anonim válasza:
Az igen csempéző :) 1év alatt 45 kiló,nem semmi!És hogyan diétáztál?Mi volt a Neked megfelelő? Én 24 éves nő vagyok,170/94 (egy -15-20kilóval már boldog lennék) két kisgyerekkel :)
7/7 csempéző vizipisztoy válasza:
Hali!
Nem diétáztam mert az butaság. Kiszámítottam a megfelelő energiabevitelem, ez mindenkinek egyéni, hogy miből mennyit kell enned. Addig fogysz amíg többleted van, ha már nincs, akkor szinten marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!