Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elfajult volna bulémiába?

Elfajult volna bulémiába?

Figyelt kérdés

Nem mondanám magam bulémiásnak,de kezd elfajulni a dolog..

Eszek,és egyszerűen nem megy h magamban tartsam a kaját..muszáj kihánynom mert nem akarok újra annyir dagadt lenni mint voltam,pedig még most is az vagyok. 160/68

..sokat taposógépeztem,tornáztam és 76-ból így lefogytam..de most valahogy elment az akaraterőm,és egyszerűen kihányom..

ma már z iskolában is kihánytam amit ettem.. pedig eddig soha nem csináltam ilyet..

van mikor lehatározom hogy eszek, most nem fogom kihányi..de miután megettem bűntudatom van,hogy MIÉRT ETTED MEG?! KÖVÉR VAGY! AZ MARADSZ ÖRÖKRE..

és így elmegyek..és kihányom..és még nézem is,hogy kb a kaja hányad részét hánytam ki..

igazából én nem azért eszem mert éhes vagyok,hanem mert az ízére vágyom..

még le szeretnék fogyni 10kg-t 20-at..

tornázással.. zöldségekkel gyümölcsökkel..

2013. szept. 25. 21:03
 1/2 A kérdező kommentje:

igazából nagyon elvagyok keseredve,hogy ennyire gyenge vagyok..és sose érem el a célom.. és sose leszek csinos.. és mindig ilyen dagaadt hájpacni maradok..

:(

ahj..

2013. szept. 25. 21:13
 2/2 anonim válasza:

A kérdésre sajnos nem tudok válaszolni, de együtt érzek veled :(

Én lefogytam, végre elmondhatom magamról,hogy vékony lettem. Viszont most jött az, hogy legyek minél tökéletesebb, egy csepp zsír se maradjon rajtam, vagy legalábbis vissza biztos ne hízzak. Viszont a diétába meg kezdek belefáradni és ugyanezt csinálom egy ideje mint te. Sokszor nem is vagyok éhes, egyszerűen csak idegesít, hogy mások bármit megehetnek, ezért eszek én is de utána meg bűntudatom van és megszabadulok tőle :/ Mondjuk én a normális kajákat (hús, zöldség, tk. dolgok stb.) mindig magamban tartom, de ez akkor sem normális.

2013. szept. 25. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!