Ennyire elfajult a világ? Komolyan ezen a gyakorin csak 1%-ban gondolkodunk normálisan?
Miért van az, hogy bárhová leírom a véleményemet, vagy csak ÉRTELMES válaszokat adok, már egyből leoltanak, nekem esnek, kötekednek, holott nincs igazuk. Nagyon kevesen 10-ből egy áll mellettem úgymond és hasonlóan gondolkodik.
Attól, mert konzervatív vagyok, nem élem a mostani "modern" élete. Nem bulizok, nem iszok.
Inkább a párommal és a barátaimmal járok kirándulni, várost nézni, várakat nézni.
A legmegdöbbentőbb válasz az volt amikor azt mondták nekem csak irigy vagyok arra aki mindig váltogatja a barátját (szex terén) csak azért mert nekik ezzel SZÍNES az életük.
Szerintem ilyen élet sosem SZÍNES. Az én életem az.
Ti hogyan vélekedtek az ilyen dolgoktól? A folyamatos támadásokról itt?
Veletek előfordult már?
nem csak a gyakorin, másutt is :((((
tudod ez itt egy "szellemi pláza", mindenféle szedett-vedett alak itt tölti a napját, és osztja az észt, arctalanul
Én is ezt tapasztalom. A társadalom ma már nem értékközpontú. Illetve az volna, csak már nincsenek klasszikus értékei, mint a becsület, hűség, kitartás, barátság, stb.
Ma az az érték, ami abnormális és lázadó. Legyél egyedi! Aztán szegények olyan egyediek, mint a kiscsibék a keltetőben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!