Ennyire elfajult a világ? Komolyan ezen a gyakorin csak 1%-ban gondolkodunk normálisan?
Miért van az, hogy bárhová leírom a véleményemet, vagy csak ÉRTELMES válaszokat adok, már egyből leoltanak, nekem esnek, kötekednek, holott nincs igazuk. Nagyon kevesen 10-ből egy áll mellettem úgymond és hasonlóan gondolkodik.
Attól, mert konzervatív vagyok, nem élem a mostani "modern" élete. Nem bulizok, nem iszok.
Inkább a párommal és a barátaimmal járok kirándulni, várost nézni, várakat nézni.
A legmegdöbbentőbb válasz az volt amikor azt mondták nekem csak irigy vagyok arra aki mindig váltogatja a barátját (szex terén) csak azért mert nekik ezzel SZÍNES az életük.
Szerintem ilyen élet sosem SZÍNES. Az én életem az.
Ti hogyan vélekedtek az ilyen dolgoktól? A folyamatos támadásokról itt?
Veletek előfordult már?
Sajnos tényleg sok ilyen van itt. Engem azért anyáztak le, mert azt mondtam, hogy a férjem kedvéért elmennék a férjem által választott rendezvényre. Hát úgy látszik már az is ciki ha valaki szeret a férjével együtt lenni. De ami igazán zavar, hogy rengeteg olyan kérdés van ahol eszméletlen módon szidják a másik embert. Legutóbb azon akadtam ki, hogy az anyukákat szidták. Én nem vagyok anyuka, de azért mert leírtam, hogy nem minden anyuka gáz (saját anyukámra gondolva), egyből hazugnak neveztek.
A másik meg, hogy ha más véleményed van jobb ha csendben maradsz, mert 20-an fognak egymás után elküldeni melegebb éghajlatra. Én elfogadom a másik ember véleményét nem biztos, hogy egyett is értek, de a tiszteletet megadom a másiknak.
Tetszenek az itteni válaszok erre a kérdésre, plusz a kérdésed, azért jó tudni, hogy másoknak is fontos a másik ember véleménye plusz elfogadása.
Hát ..igen
Teljesen egyetértek veled!
Amikor a páromról beszélek akkor engem is lehurrognak, kifordítják a szavaimat és csak provokálnak.
Nem rég nekem estek azért, mert több éve van kapcsolatom és szerintük ez nem őszinte kapcsolat, ilyen nem létezik. (Hozzátenném, hogy semmi előzményt nem írtam)
A minap olvastam egy kérdést, amihez megdöbbentő válaszok érkeztek! Egy gyesen lévő anyuka kérdezte, hogy lehet-e online valamilyen munkát végezni. Amikor leírták a "kedves" emberek a bántó válaszaikat... elindult a "beszélgetés" : az anyuka azt mondta, szüksége lenne valamilyen állásra mert abban a megyében ahol ők élnek nyomor van. Innentől kezdve már teljesen eltértek a kérdéstől és olyan válaszok érkeztek, hogy a nyomorba szül gyereket- ha ilyenek a körülményei minek neki gyerek
Hozzátette, hogy a férje dolgozik, a fizetése kielégítő ő csak szeretne egy kis plusz pénzt.
A nyomor szót nem a kis családukra értette, hanem az egész megyére. Mivel nem olyan mint Pest ( Szabolcs, Hajdú, Borsod és még sorolhatnám) Aki nem él ezekben a megyékben az nem tudja, hogy milyen itt az élet. Mennyivel kevesebb a munkalehetőség, mennyivel kisebb a fizetés.
Valaki írta, hogy itt normális válaszok érkeztek! IGEN. Itt én kérdeztem. Ez pedig a kommenteléseimről szól úgy mond, hogy mindig megtámadnak!
Én is a te álláspontodat képviselem. Sajnos ezzel kisebbségben vagyunk, és mivel a másik tábornak nagyobb a hangja, még kevesebbnek tűnünk, mint amennyien valójában vagyunk. Majd hosszabb távon meglátjuk, ki jár jól: ők, vagy mi. (költői kérdés)
Véleményem a folyamatos támadásokról: nem kell olyan topicokba írni, ahol ők vannak erőfölényben, vagy ha igen, nem kell érzékenynek lenni. Lepontoznak, fáj az? Nem értenek egyet, és? Az ő bajuk, ennyi. Ne vedd fel a támadásokat, sem itt, sem az életben, gondolj arra, hogy te csinálod jól. Ennyi.
"a másik tábornak nagyobb a hangja"
A média is próbálja kitermelni ezt a réteget, mert nekik könnyebb eladni bármit, mint a konzervatívabb, befelé fordulóbb embereknek. Ezért nyomatják mindenhol ezt az "élj, pörögj, vásárolj" hármast. A sajtó ma már nagyon összefonódott a piaccal, gyakorlatilag egyre inkább a hirdetésekből él.
Te, szerintem ez itt egy nagyon híg emberanyag "szellemi pláza" ahogy valaki itt találóan mondta.
Többségben sajnos nem az akadémiai tagok vannak :) hanem mondjuk az a félművelt átlag, aki olyan semmi, valamit olvas, valamit dolgozik, valmit csinál, de nincs semmi kiemelkedő képessége, műveltsége, mélyebb világlátása.
Épp ma olvastam egy véletlen kérdést, hát egy csajt olyan durván betámadott pár mocskos kis hájfejű "nagymagyaranya", hogy csak lestem.
Nem tudom sajnos, melyik kérdés volt, valami olyan volt benne, hogy a csaj leírta, hogy még nem mer gyereket vállalni, és az ismerősei sértegetik és bántják emiatt, akiket ő emiatt panelproletároknak vagy miknek minősített.
Erre fel, senki nem válaszolt a kérdésére, viszont mindenki nekiesett, hogy micsoda beképzelt pxcxa, aki mindenkit lenéz, és hogy biztos hazudik és nincs is diplomája, és hogy mennyire szánják, és mittudomén.
Érted? Semmi de semmi nem volt ott, ami a válaszíróknak szólt, de rögtön magukra vették.
A legszánalmasabbja odáig vetemedik, hogy kijavítja a "helyesírási hibákat" ami a számítógépek korában azért merész vállalkozás.
Nagyon sajnáltam a kérdezőt, akartam is neki írni, belegondoltam, hogy kitárja itt a félelmeit, és akkor egy, némelyeknek nem tetsző kifejezés miatt nemhogy eloszlatnák, de lényegében lelkileg terrorizálják az ocsmánxkodásaikkal. Jól megszívta, tanácsért jött, és hatványozottan megkapta azt, amiért írt ide.
De remélem még előkerül a kérdés, azt' a budös kxxva f..zba húzzanak el az ilyen mocsodddék dagadt tágp.csájú szarevők.
Ha velem ezt megteszi valaki, hát ízekre tépem a szukabandáját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!