Ha 13 évesen leadok 20 kilót, ugye még visszahúzódik a bőröm?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert sok ellenpéldával találkoztam már (többek között anyukámmal), de azt szokták mondani, gyerekkorban nem marad nyoma a fogyásnak. Ennek van valóságalapja?2011. szept. 25. 16:38
1/9 anonim válasza:
Ugyanúgy megmaradhat a nyoma, de persze sok múlik azon, hogyan is történik a fogyás.
2/9 A kérdező kommentje:
Úgy terveztem, maradok a normális étkezésnél (csak a kalóriadús, cukros, kifejezetten hízlaló kajákat mellőzöm majd), hozzá meg majd mozgok, de ha csüngeni fog a bőröm utána, inkább maradok dagadt.:D
2011. szept. 25. 16:43
3/9 anonim válasza:
30 éves korodig van esélyed úgy fogyni ilyen sokat, hogy utána nem csüng a bőröd. Fiatal vagy, még rugalmas a bőröd és gondolj bele: ég nőni is fogsz, a nőies idomaid is kifejlődnek, szóval hajrá, de a 20 kg sok szerintem, bár nem tudom hány kg vagy, nézz egy BMI indexet! sok sikert a fogyáshoz!
4/9 anonim válasza:
Ha ezt a 20 kg-ot egy év alatt adod le,akkor nem fog látszani,ha nem normális módon pár hónap alatt,akkor igen.
5/9 anonim válasza:
ha szépen lassan fogysz (minimum fél év de lehet nyugodtan több is) nem fog lógni a bőröd nyugi. pláne nőni is fogsz.
a te korodban inkább a sportra kell koncentrálni, diétát csak annyiban hogy ne egyél sok édességet, chipset, sok cukros üdítőt.viszont kezdj el sportolni, iratkozz be valamire az nagyon sokat fog segíteni.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem sok a 20 kiló, sőt talán még kevés is, mert sajnos 76 kg vagyok a 160-162 cm körüli magasságomhoz. Nem is akarok vékony lenni, pár kiló fölösleget lazán elviselek, de ennyivel már nem érzem jól magam. Feltételezem, hogy napi 30-60 perc tornának nem lesz meg az eredménye pár hónap alatt, úgyhogy ha az utcsó két válaszoló igazat mond, nincs miért aggódnom.:D
2011. szept. 25. 16:52
7/9 anonim válasza:
utolsó előttinek üzenem, hogy 20 kg-t 5 hónap alatt is le lehet adni egészségesen heti 1 kg-s tök átlagos, egészséges fogyással.
8/9 anonim válasza:
A tornának ha valóban 30-60percet szánsz rá,és visszaveszel a kajából biztos,hogy lesz erdménye.Valószínű,hogy még magába is,mivel még közbe nősz,meg a hormonok miatt is sokat fog változnia tested,ha tornázol mellette szép formás leszel.
9/9 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, akkor hozzáfogok.
2011. szept. 27. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!