Eldontottem, hogy leadok a zsirombol. Most tudom hogy ez furan hangzik, de honnan tudjam mennyit egyek?
Figyelt kérdés
Szoval az a helyzet, hogy felere szeretnem csokkenteni az adagokat. De honnan tudjam, hogy mennyi a fele? Mert eddig azt hittem kevesebbet eszek, de a merleg nem ugy mutatja. Ti hogy csinaljatok?2011. febr. 1. 21:02
1/2 anonim válasza:
Szia!
Szerintem, ha kistányérból eszel, és azt szeded teli, az jó megoldás:) persze nem kapkodva, hanem jól megrágva minden falatot, szépen nyugodtan :) mert akkor "becsaphatod" az agyad a teli tányér látványával, és úgy érzékeli, mintha egy nagy lakomát csaptál volna:)
2/2 anonim válasza:
könyű levesek(zöldségleves, fűszeres paradicsomleves, pulykaraguleves, karfiolleves stb) egyél egy adaggal
másodikból pár kanál krumpli/rizs és a többit a zöldségek tegyék ki+hozzá a feltét (hal, csirkemell, tojás stb)
ha főzelék van otthon abból is egyél egy adaggal és hozá a feltét
tésztákat ha tudod hanyagold, ha csak az van otthon a felével érd be és ha diós(túrós akkor ne keverd össze cukorral, hanem edd üresen hozzá
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!