Ha félév alatt leadok 10-15 kilót, akkor a bőröm visszahúzódik, vagy lógni fog?
Figyelt kérdés
Egészségesen, napi 5x eszek, ch kisebb mennyiségben, sok fehérje, heti négyszer mozgok (3xfutás és 1xtánc). Az olvasottak alapján gondoltam, heti fél kilós fogyással 12 menne le, ezért adtam meg a 10-15 intervallumot. Van olyan mozgás, ami elősegíti az összehúzódást vagy elég a futás és a tánc? 165/752010. aug. 28. 13:23
1/4 anonim válasza:
Szia!ekem is ez a tervem :) 10-15 kiló még nem olyan vészes h ne húzódjon vissza, főleg ha fiatal is vagy, ez az első fogyási kísérleted?Nekem igen, 160 cm vagyok és 62 kg kb, 10-től akarok megszabadulni, tettem már fel én is ilyen krédést és csak nyugtattak engem is h sportolással vissza fog húzodni!(párhuzamosan diétázol és sportolsz is)
2/4 anonim válasza:
Szerintem egyénfüggő... Én nem koplaltam, lassan fogytam, naponta sportoltam, sok folyadékot ittam, fiatal is vagyok, 15 kg fogyás után mégis lóg a bőröm... :-(
3/4 anonim válasza:
Március óta 20 kilót fogytam. Ésszerű étrend, sport és gondolkodás mód váltással. Szerintem abszolúte teljesíthető. Ha esetleg valami kérdésed lenne írj privit :)
4/4 A kérdező kommentje:
Az étkezésemmel és a mozgással nincs bajom, a fent írtak nem terv, hanem már két hete így élek, és nagyon szuper :)Engem csak ez a bőr dolog izgat. Egyébként sem tudnék privátot írni, mivel nem engedélyezted, de azért köszönöm :).
2010. aug. 28. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!