Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kaptam egy magyar vizsla...

Kaptam egy magyar vizsla kutyust, aki már 1 éves. Egy kicsit félénk. Néha vidám, de többségében visszahuzodik, elég sokat reszket. Ez utalhat betegségre vagy már fázik, vagy esetleg fél?

Figyelt kérdés
2011. okt. 22. 17:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Mikor kaptad? Lehet, hogy még nem szokta meg az új helyét. Egyébként nagyon fázósak a rövid szőrüknek köszönhetően, mindenképp készíts neki jó meleg helyet, ahova be tud húzódni.
2011. okt. 22. 17:21
 2/11 anonim ***** válasza:
56%

Vizsláknak rövid a szőre, lehet h fázik. Sajnos nem jó ha egy vizsla félénk,ez is a túlzott szaporitás miatt van.

Majd lehet feloldódik.

2011. okt. 22. 17:21
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
Fázik, meg fél persze elsőnek minden kutya ezt csinálja. De ha a fogait is kocogtatja az már baj...
2011. okt. 22. 17:22
 4/11 A kérdező kommentje:
4 napja van nálam. Valamikor nagyon jo kedve van, fut a labda után, de megesik h még csak megmozdulni sem hajlandó és össze van tekeredve és csak reszket
2011. okt. 22. 18:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Vidd állatorvoshoz!
2011. okt. 22. 18:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem fázott meg? Tünetek: száraz orr, forró test, remegés, kedvtelenség.

Én is azt tanácsolnám, hogy vidd el orvoshoz, biztos ami biztos.

2011. okt. 22. 19:12
 7/11 A kérdező kommentje:
Muszáj lesz, mert sajnálom szegényt. Arra gyanakodtam h most lett elszakitva a testvérétől meg az anyjától, de már kezdek ideges lenni, nem szeretném ha baja lenne.
2011. okt. 22. 22:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Az új helyen biztos kicsit elbizonytalanodott, plusz még hideg is van. Szeretgesd sokat, készíts neki meleg helyet (kazánház, garázs, előszoba?...) és ha téged megnyugtat, vidd dokihoz. Legalább megvizsgálja.
2011. okt. 23. 11:05
 9/11 A kérdező kommentje:
van készitve neki hely de nem akar benn maradni az udvaron fekszik,de probálom az uj helyére szoktatni, oda teszem be neki a kaját
2011. okt. 23. 13:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Mit mondott a doki?
2011. nov. 10. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!