Az alhasam lóg, eléggé megvoltam hízva, fogyozok úgye egy idő után ha lefogytam ez eltünik, visszahuzodik ahogy fogyok?
Gratulalk,nagyon ugyes vagy,csak igy tovabb!:D
En is fogyozom,4 honap alatt 78rol 65ro fogytam:D(168cm)
Sportolj sokat es akk feszesedik majd;)Ha csak dietaval fogytal,es semmi sport mellette akk kicsit nehez lesz,de ha sportoltal is mellette akk csak folytasd es feszesedni fog;)
Hűű Gratulálok! :)
Én ajánlanék hozzá egy kis feszesítő tornát, de csak miután elérted a kívánt súlyt. :D
A megnyúlt bőrrel nem lehet mit kezdeni, kb úgy kell elképzelni a hasat mint a női mellet! --> Ha megnyúlt a fogyástól lehet a térfogata kisebb, ha hízol lehet nagyobb, de a lógás az állandó.
110 kiló az barátok között is 110 kiló, szerintem lehetetlenség megúszni egy ekkora fogyást bármennyire is lassan teszed ezt, főleg ha nem tini vagy!
Persze ez az érdemedet nem kisebbíti, hiszen lefogyni nagyon nagyon nehéz dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!