Izmosítani szeretném a hasam, gyorsan, miközben pár kilót (3-4) leadok. Ötletek?
Lány létemre olyan hasam van, hogy sok fiú megirigyelhetné.
Már most leálltam a nagy hasformázással, mert szerintem már csúnya... na de szóval anno minden este felüléseket csináltam olyan 3 zeneszám erejéig, de nem ültem fel teljesen.
Ha felhúzod a térded, és mindig ellentétes könyökkel érinted, az is jó.
Alsó hasizomra a lábad felemeled függőlegesre, a kezeid a talajon maradnak, és lábemelgetéseket csinálsz.
Továbbá ajánlom ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=xvh2MtreZnE
Ja, nem utolsó sorban. Az étkezésre is figyelj, mert ha a zsírpárnácskák ott vannak a hasadon, nem sokat ér az izom.:)
Nincs egyszerre zsírvesztés és izmosodás. Zsírvesztéshez kalóriadeficit kell + megfelelő mozgás, míg izmosodáshoz kalóriatöbblet + megfelelő mozgás. Tehát el kell döntened, melyiket akarod először csinálni. Ha először izmosítasz, akkor később könnyebb lesz a zsírt leadni, viszont látszatra nagyobbnak tűnhet a hasad, hisz a zsír alatt az izmok szépen formálódnak. Egyébként itt egy egész jó cikk erről a fogyás-izmodásról, érdemes elolvasnod:
Első vagyok.
Igazából fokozatosan. Tehát hónapok.
Lényeg a rendszeresség, ha minden nap csinálod,látszódni fog az eredmény:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!