Mi a véleményetek erről az alakról? Mennyit fogyjak még? Illetve hány kg-ra tippeltek? Kép lent.
2013. okt. 12. 07:58
1/12 anonim válasza:
Te most ugye szórakozol? Szerintem ebből nem kell fogynod, így kell egy jó nőnek kinéznie. :)
2/12 anonim válasza:
Olyan kép kéne ahol látszol is normálisan.
Amúgy úgy tűnik nincs rossz alakod, de ilyen pózolással nem fogok kg-t tippelni.
3/12 A kérdező kommentje:
Elsonek koszike! :))) Kicsit megnyugtattal. Masodiknak is, majd probalok jobb kepet feltenni. :)
2013. okt. 12. 09:31
4/12 anonim válasza:
Te tisztában vagy vele, hogy jó alakod van.. a bugyidból és a pózból is látszik.. nem is értem, hogy miért kérdezel ilyet!
5/12 anonim válasza:
Tökéletes.Nem kell semmit se fogyj,maradj ilyen.
Csodás alakod van :)
6/12 anonim válasza:
Rühellem az ilyen kérdéseket. Aki dagadtnak gondolja magát, az nem pucsít úgy, mint egy ordas kva, és nem várja itt a begyűjthető bókokat.
Amúgy lehetnél izmosabb, tömegnövelés!
7/12 anonim válasza:
na muti azt a combot szemből, rendes pózzal!!! :)
8/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vele tisztaban egyaltalan.
Kulonben nem kerdeznem.
Sot, gyulolom magam. :/
A poz csak azert ilyen, mert magasan van a tukor es pici.
Egyebkent 56 kg, 168 cm vagyok.
2013. okt. 12. 12:26
9/12 anonim válasza:
fiatalkoromban én is így néztem ki :D majd 10 év múlva kérdezd meg :) ugyan már, az 56 kilóddal nem vagy megelégedve??? vicc :D fb-on nem kapsz elég lájkot és itt akarsz bókokat elérni? :D
10/12 A kérdező kommentje:
Csak egy kis onbizalmat szerettem volna. De mindegy.. :( Inkabb hagyjuk.
2013. okt. 12. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!